Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rijbewijs: het terugroepen van punten zal in 2023 toenemen, en we leggen uit waarom

Na een daling van het aantal ingetrokken punten in 2020, verwacht het rijk de komende jaren een forse stijging en is daarom van plan om in 2023 meer punten in te trekken dan terug te geven aan automobilisten. We doen de goede zaak. het punt.

Onvoorzichtige automobilisten zullen moeten boeten voor het gebrek aan waakzaamheid. Volgens het begrotingsdocument dat bij de Financieringswet 2022 is gevoegd, is de regering van plan om 8,7 miljoen opnamepunten in 2022 en 13 miljoen in 2023 te sturen, onze collega’s van de Hoofdstad.

Wat verklaart dit fenomeen?

Met het einde van opeenvolgende gevangenschap en “Verkeer hervatten, het aantal overtredingsresultaten zou in 2022 moeten toenemen, wat leidt tot een toename van puntintrekkingsbrieven”, lezen we in het document, dat ook verwijst naar Zichtbare snelheidstoename in de bebouwde kom.

De Drivers Defense Association stijgt naar het vereiste niveau

“Met deze 51% toename in het verzenden van 48 brieven, wedden onze rechters op een groot rendement op de investering, want wie zegt dat een brief punten intrekt, is een overtreding”, zei Natalie Trossard, algemeen secretaris van de vereniging, in een persbericht.

Dat wil zeggen, dit doel van 13 miljoen verzonden berichten was oorspronkelijk gepland voor 2021, zoals gerapporteerd Hoofdstad. Het aantal verstuurde berichten is in 2020 met zo’n 13% gedaald ten opzichte van 2019. De nieuwe manieren van werken helpen niet. “Met de massale verspreiding van werken op afstand, zullen de verwachtingen lager blijven dan die van vóór het begin van de gezondheidscrisis”, zegt het begrotingsdocument.

READ  Air France heeft Ready to Fly gelanceerd, een dienst waarmee je vooraf reisdocumenten kunt controleren

Opnamepunten zullen de terugbetalingen overschrijden

Hoofdstad Hij verzekert dat er de komende jaren meer punten worden opgenomen dan worden terugbetaald. Momenteel is het aantal carriage returns groter dan het aantal swipe-berichten, maar deze trend kan vanaf 2023 worden gekeerd met veel meer ophaalberichten (13 miljoen) dan retourberichten (11,5 miljoen).

Tot nu toe zijn er in 2019 8,6 miljoen herroepingsbrieven verzonden, vergeleken met meer dan 9,3 miljoen retourbrieven. Hetzelfde als in 2020, met 7,5 miljoen herroepingsbrieven versus 9,2 miljoen retourbrieven.