Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Redfall op Xbox Game Pass: Arkane’s Fears and Thrills |  Xbox One

Redfall op Xbox Game Pass: Arkane’s Fears and Thrills | Xbox One

Interview met ontwikkelaar rode herfst Geplaatst in kolommen
GamesRadar
Het maakte het mogelijk om nieuwe dingen over het spel te leren. Zijn wereld, de vergelijking met Left 4 Dead en zijn natuurlijke verwantschap met Far Cry maken bijvoorbeeld deel uit van de opgeroepen punten die je kunt vinden in Ons speciale artikel. Een ander belangrijk punt dat door de studio werd opgepakt, was de integratie van de game in Xbox Game Pass bij de release.

Xbox Game Pass: tussen stress en opwinding

Redfall is in veel opzichten een belangrijk spel voor Arkan. Allereerst is het een coöpspel in een open wereld, heel anders dan de gewoonten van de studio. Dan is de titel op de dag van release beschikbaar op Xbox Game Pass en PC Game Pass.

De kwestie van integratie in een Microsoft-service is een belangrijke kans voor Arkane om zijn werk aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken.

Ik heb het gevoel dat we met Xbox Game Pass kunnen zeggen: dit is Arkane, dit zijn onze creatieve waarden – we kunnen veel mensen laten kennismaken met de manier waarop we games maken. Ik hoop dat we mensen laten ervaren wat we doen: het creëren van diepe werelden, het vertellen van milieuverhalen, opkomende resultaten van veldslagen en jouw kracht, het creëren van liefdevol vervaardigde werelden met een echt gevoel van doel. Geschiedenis en persoonlijkheid.

Dit betekent echter ook een nieuwe druk op de schouders van de studio, die bij de release de stroom van veel spelers zal moeten ondersteunen en ook veel feedback van de community zal krijgen:

De pool die Game Pass biedt is enorm voor ons. Het is nogal schokkend en op een bepaalde manier eng. Hoeveel mensen spelen bijvoorbeeld Redfall in de eerste week? Wat als het veel meer is dan we hadden verwacht… we zullen heel snel veel feedback krijgen, en veel mensen zullen zien waar we de afgelopen jaren aan hebben besteed

Een game ontwikkeld onder moeilijke omstandigheden

Hoewel het nu gelukkig iets beter gaat, hebben we door COVID-19 twee zeer moeilijke jaren achter de rug. Redfall is voornamelijk ontwikkeld tijdens de epidemie, en dit had duidelijk invloed op de teams.

READ  Take-Two praat over de release van PS5 Pro en Xbox Series Next | Xbox One

De ontwikkelaars herinneren zich een moeilijke periode, maar ze konden steun krijgen van Zenimax en Bethesda, evenals van Microsoft, dat net de studio had overgenomen:

Redfall is ons pestspel, man. Het is nu gemakkelijk te vergeten, maar er waren donkere dagen tijdens de pandemie. Mijn teamleden zaten alleen thuis en raakten gek omdat we nog geen vaccins hadden, en niemand wist wat dat betekende voor hun kinderen en de economie. Het team heeft elkaar de hele tijd gesteund; Zenimax, Bethesda en Microsoft zijn erg goed voor ons geweest in deze moeilijke tijd. Nu we aan de andere kant zijn, is het laatste wat ik hier moet doen Redfall lanceren

Hopelijk zal de game succesvol van start gaan en zal Xbox Game Pass meer gamers in staat stellen om het werk van de studio te ontdekken. Onthoud dat Dishonored-, Deathloop- en zelfs Prey-games al beschikbaar zijn op Game Pass, en we kunnen niet anders dan je aanmoedigen om ze te spelen.