Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PS5: als je de console verticaal plaatst, kan deze kapot gaan

wanneer Sony Officieel introduceerde de PlayStation 5, toekomstige kopers merkten eerst de specifieke ontwerpselectie op, op zijn zachtst gezegd, maar Al meer dan twee jaar scheurt de console als warme broodjes uit elkaar En net geslaagd Wereldwijd zijn er 30 miljoen exemplaren van verkocht. Maar er kan een ontwerpprobleem zijn.

Wololo Het luidt al alarm door verschillende consolereparateurs aan te halen, waaronder de Fransen 68 Logica En Ben MontanaWie is de PlayStation 5-bezitters waarschuwden: zet de console erin Sony Verticaal kan het worden vernietigd. Hoe doen ? Nou ja, vanwege het nogal vreemde koelsysteem. De PS5 kiest op processorniveau niet voor koelpasta, maar voor vloeibaar metaal, waar meestal tegenaan wordt gedrukt processor. Anders dan dat door de zwaartekracht, Wanneer de console verticaal wordt geplaatst, zal dit vloeibare metaal geleidelijk uit zijn plaats vloeien, waardoor de koeling van de processor niet meer wordt gegarandeerd. En dat is ongeacht of het een klassiek of digitaal PS5-model is.

Dit alles moet natuurlijk met een korreltje zout genomen worden. Deze reparateurs nemen PS5’s (en andere hardware) die niet meer goed werken in ontvangst, demonteren ze en controleren vervolgens op schade. Het probleem van het zwerven van vloeibaar metaal is ongetwijfeld een reëel probleem, maar verre van gegeneraliseerd: miljoenen gebruikers hebben hun PlayStation 5 maandenlang probleemloos rechtop gehad.… Momenteel ? van zijn kant, Sony Hij heeft er niet over gecommuniceerd, maar de Japanse fabrikant geeft wel aan dat de PS5 zowel verticaal als horizontaal geplaatst kan worden en dat de basis voor beide modi voorzien is. En gezien de grootte van het beest is het duidelijk dat de verticale positie minder ruimte in beslag neemt…

READ  Riot Games onthult alfaversie van Valorant's Elite-modus - Mandatory.gg News

Ter herinnering: PlayStation 5-inventarisproblemen zullen binnenkort verleden tijd worden, ook al wordt de console nog steeds alleen op uitnodiging verkocht. via Amazonevoor 549,99 euro.

MiniatuureditorClint 008
Schrijver – Examinator