Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Reconquest en de AfD creëren een nieuwe groep

Reconquest en de AfD creëren een nieuwe groep

Sarah Knafo en Eric Zemmour.

Ceiba / © Cecibio

Na de vorming van “Patriotten voor Europa” werd een plaats toegewezen aan “Europa van soevereine staten”. Woensdag 10 juli maakte de rechts-populistische Duitse politieke partij Alternatief voor Duitsland bekend dat zij een nieuwe fractie in het Europees Parlement heeft gevormd. Het bestaat uit 25 leden van het Europees Parlement van acht verschillende nationaliteiten, en we vinden in het bijzonder Sarah Knafo, gekozen in de Reconquête, Parijse. Ze stond er alleen voor nadat vier leden van het Europees Parlement, die zich bij de partij Front National hadden aangesloten, haar lijst verlieten.

De groep, genaamd ‘Europa van Soevereine Staten’, wordt geleid door twee leden van het Europees Parlement: één van de AfD en de andere van de Pools-nationalistische Konfederaja (Confederate) partij. Het bestaat uit 14 Duitse gekozen functionarissen, drie gekozen functionarissen van de Poolse Partij en drie van de Bulgaarse Vasrachdan-partij. We vinden ook een gekozen functionaris van de Tsjechische Sociaal-Democratische Partij, een Slowaak uit de Republiek, een Litouwse nationalist, een Hongaarse gekozen functionaris zonder politieke banden, en tenslotte Sara Knafo van Reconquete, de partij onder leiding van Erik Zemmour.

De rest volgt na deze aankondiging

Jordan Bardella, hoofd van Patriots for Europe

De vorming van deze nieuwe politieke groepering komt twee dagen na de vorming van een nieuwe coalitie in het Europees Parlement. Patriots for Europe werd maandag opgericht en bestaat uit 84 leden van het Europees Parlement van de National Rally, de Hongaarse conservatieve nationalistische politieke partij Fidesz, de Oostenrijkse Vrijheidspartij en de Italiaanse Liga. De groep wordt geleid door het Franse lid van het Europees Parlement, Jordan Bardella.

READ  Hoe werkt de Franse robot Victor 6000 die werd gestuurd om Titan te vinden?