Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Raymond Dominique verlaat de beroemde animator en stelt eindelijk haar nieuwe geliefde voor… en hij is CA-NON!

Raymond Dominique verlaat de beroemde animator en stelt eindelijk haar nieuwe geliefde voor… en hij is CA-NON!

De geruchten waren dus waar. Twee jaar nadat ze Raymond Dominic heeft verlaten, heeft Estelle Denise de liefde weer gevonden. De voormalige Blues-coach verliet de beroemde gastheer, op maandag 12 december 2022, werd gezien op de arm van een charmante man bij een voorvertoning van “My Heroine” in UGC Normandie in Parijs. Mashoutha, de moeder van Victoire en Merlin, koos ervoor om haar eerste stappen als getrouwd stel op de rode loper te zetten, gekleed in een coltrui. Zijn minnaar van zijn kant was best op zijn gemak omdat hij een hoodie van het merk Jacquemus koos.

Als zijn gezicht u niet bekend is, komt dat omdat hij Marc Tiersellen is, een professionele Franse navigator en kapitein met de bijnaam “Kapitein Marc”. Hij is 62 jaar oud en de atleet heeft al 5 keer alleen de wereld rondgereisd. Iets dat indruk maakt op zijn nieuwe metgezel. Gelukkiger dan ooit aan de zijde van haar minnaar, toonde Estelle Denise een stralende glimlach toen ze de doelen aankeek. Helaas, als een paar ermee instemt om mee te doen aan het spel door te poseren voor de paparazzi, zullen ze niet het minste tedere gebaar maken.

Estelle Denise is nog steeds dicht bij Raymond Dominic

Zeer discreet over haar privéleven, wordt haar romantische houding zelden genoemd door de gastheer. Ze maakte het uit met Raymond Dominic en ze praatte lang over haar breuk met de vader van haar kinderen. In de columns van TV Magazine verbrak de mooie brunette eindelijk de stilte. ” Ja, we zijn anderhalf jaar geleden uit elkaar gegaan, maar het gaat goed. We zijn zelfs samen op kerstvakantie geweest! Wij zijn een van die stellen die enorm veel succes hebben gehad met hun scheiding Ze werd gevangen genomen. En om op te volgen: We waren zo gelukkig als een paar en nog steeds heel dichtbij “.

READ  Matthew Kassovitz: De acteur onthult zijn verwondingen na het ongeval

VB

Zie ook: