Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Demi Moore deelt zeldzame en tedere foto’s van de acteur, omringd door zijn familie

Demi Moore deelt zeldzame en tedere foto’s van de acteur, omringd door zijn familie

Hij lijdt aan afasie en de gezondheidstoestand van Bruce Willis lijkt niet te verbeteren, integendeel. Gelukkig kan de acteur rekenen op de steun van zijn familie die altijd aan zijn zijde staat.

Verder onder deze advertentie

gezondheidstoestand van Bruce Willis niet beter worden. Afgelopen maart sprak de Amerikaanse acteur de media toe om zeer slecht nieuws te delen. In feite onthuld te zijn met afasieHet is een ziekte die zijn cognitieve vermogens aantast en hem verhindert te spreken en te schrijven. Dus hij vertelde zijn fans dat hij aan het liegen was Het einde van zijn acteercarrière op 67-jarige leeftijd. Een hartverscheurende aankondiging als je kijkt naar zijn speelfilmografie, aangezien hij in meer dan 80 films is verschenen, waaronder Zesde zintuig, onbreekbaar, gespletenof Gijzelaar, Sin City en episch extremistisch. In Hollywood schokte dit nieuws Acteurs die hij tijdens zijn carrière ontmoette.

De gezondheid van Bruce Willis gaat achteruit: “Hij kan niet veel zeggen en hij lijkt niet veel te begrijpen

Een van zijn familieleden sprak met de Amerikaanse site Radar online om de uiterst verontrustende gezondheidstoestand van Bruce Willis te bespreken. Hij kan niet veel zeggen en lijkt niet veel te begrijpen van wat andere mensen zeggen. Er zijn dagen dat ze een glimp opvangen van een oudere Bruce, maar die zijn van korte duur. Hij lijkt steeds verder van hen weg te raken, terwijl hij hun hart breekt“Het bewind van deze persoon. Waar maken zijn fans zich zorgen over…

Bruce Willis verschijnt op zeldzame foto’s op Instagram

Bruce Willis lijdt steeds meer en kan nog steeds rekenen op de steun van zijn familieleden die zeer aanwezig zijn vanwege “Ze weten dat het er niet voor altijd zal zijnOp Instagram, zijn ex-vrouw, Demi Mooremet wie hij op goede voet bleef staan, deelden hun foto’s een paar dagen voor Kerstmis. Zijn vrouw, Emma Heming Willis Ga naast haar en haar man staan. Zijn drie dochters werden geboren uit zijn relatie met de actrice geest, Rumer Glenn (34), Scott LaRue (31) en Tallulah Bell (28), verschijnen ook samen met hun halfzussen, Mabel Ray Willis (10) en Evelyn Penn Willis (8). Een mooi moment van medeplichtigheid met deze grote geherconfigureerde stam: wij zijn familie !! Kom alvast in de vakantiestemming!kunnen we lezen in het bijschrift.