Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Raoul bracht zichzelf in een ernstig probleem.

Raoul bracht zichzelf in een ernstig probleem.

Villarreal maakte onlangs langs de zijlijn een einde aan het avontuur van Quique Setien. Na een slechte seizoensstart – 1 overwinning en 3 nederlagen in 4 dagen – beëindigde de club uit de regio Valencia het contract van de voormalige coach van Barcelona. Als alles erop wijst dat Sergio Pacetta het roer overneemt, wordt er al lang gesproken over Raul Gonzalez, de Real Madrid-legende.

De rest volgt na deze aankondiging

De coach van Real Madrid Castilla wilde heel graag lid worden van de Yellow Submarine, en de interesse was wederzijds, hoewel de uiteindelijke keuze op een andere coach viel. Zoals de dagelijkse notities sport-Maar dit verhaal dreigt de voormalige spits te verliezen, die zijn management op de hoogte bracht van zijn wens om naar Villarreal te vertrekken.

Voor lezen
De dag dat Arsenal Federico Valverde in de steek liet

Ze hebben slechte leiders

En niet voor niets was het intern nooit populair. Raúl bevindt zich nu in een ingewikkelde situatie bij Real Madrid en de prestaties van zijn team zullen kritischer worden gevolgd door het management. Zozeer zelfs dat de staf van Merengue al overweegt zijn positie over te dragen aan Alvaro Arbeloa, de huidige coach van het U-19-team.

De rest volgt na deze aankondiging

Erger nog: het kan hem in de toekomst nog meer gaan kosten. Velen geloofden zelfs dat hij een van de grote kandidaten was om Carlo Ancelotti aan het einde van het seizoen te vervangen aan het roer van het eerste elftal, naast Xabi Alonso in het bijzonder. Welnu, na deze wens om naar Villarreal te vertrekken, is het voor Raul praktisch onmogelijk geworden om Real Madrid in de nabije toekomst te coachen. Onnodig te zeggen dat hij de afgelopen dagen bijna alles was kwijtgeraakt…

READ  Remko Evenpoel verstevigde zijn rode shirt na winst tiende etappe

kroeg. de
updaten