Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Radeon RX 7900: lancering in zeer beperkte hoeveelheden

Radeon RX 7900: lancering in zeer beperkte hoeveelheden
De daadwerkelijke lancering van de Radeon RX 7900XT en 7900XTX staat gepland voor 13 december. Wel is bevestigd dat de aanvoer de eerste weken minimaal zal zijn. Daarom zullen referentiekaarten in beperkte aantallen worden vrijgegeven en zal het nodig zijn om voor een stuk te vechten. Helaas komen de partnermodellen pas enkele weken later aan. Op dit moment hebben slechts drie AIB’s hun aangepaste versies van de RX 7900 XT/XTX aangekondigd, namelijk Sapphire, krachtkleur En de ASUS.

RX 7900 gelanceerd op 13 december: hoe zit het met echte beschikbaarheid?

RX 7900: Wat dacht je van “echte” kaartbeschikbaarheid op 13 december

Als AMD’s kaarten in het bijzonder worden verwacht, gezien wat er momenteel aan de hand is met de RTX 40s, hebben we het volste recht om te vrezen voor een catastrofale lancering, want helaas heeft AMD het geheim in zijn GPU’s. geruchten De laatste uren zijn niet bevorderlijk voor optimisme over dit onderwerp en het lijkt duidelijk dat de meest gemotiveerde kopers zullen moeten wachten tot 2023. Het belangrijke onderwerp daarna is het kennen van de positie van de Reds-partnermerken op de RDNA3-kaarten. Aanvullende informatie geeft aan dat AMD-partners nog steeds geen exacte cijfers hebben over het aantal betrokken GPU’s voor de lancering. Onder deze omstandigheden is de meest pessimistische vraag of de datum van 13 december geen “fantoom” lancering zal zijn.

AMD RX 7900XTX

Let ook op de waarschuwing van AMD’s andere historische partners over GPU’s. ASRock, Biostar, Gigabyte, MSI of XFX hebben nog niet gecommuniceerd over hun mogelijke toekomstige kaarten in RDNA3.


READ  Wat krijg je op nummer 10 van de Galaxy-collectie op Pokémon Legends Arceus?