Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspelling van GRAND NATIONAL DU TROT PARISTURF 9 november 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Goeland D'haufor .

De Caravan Grand National de Forel Hij stopt woensdag op het circuit van Nantes en markeert daarmee de twaalfde etappe van het circuit. Een getalenteerde en goede deelnemer in de eerste stap naar vertrek en een blootsvoets presentator om dit doel te bereiken, Howford Gel Het blijft bovenaan onze selectie staan.
7 Haufor-gel (foto) : Ze heeft twee successen en een aantal plaatsen in vijf opeenvolgende races. Plus, na twee treinreizen, vorige maand in Caen, zal hij hier optreden zonder schoenen op zijn viervoeter. Hier is een serieuze kanshebber voor de eerste plaatsen.
14 Echo van de kerk : Na het veiligstellen van plaatsen in GNT 2022, met name in Laval, Pornichet en Vire, won hij vorige maand de omstreden etappe op Feurs. Een veilige gok in zo’n gemeenschap, het zou opnieuw actief moeten deelnemen aan de uiteindelijke verpakking.
13 URZY’S FAIRPLAY : Hij was nog lang niet verslagen toen hij vorige maand in een eerder stadium in de ring een fout maakte op de tegenovergestelde lijn bij Fierce. Dankzij een vol parcours in de draf heeft ze haar plaats op het einde van deze toer in Nantes.
4 FRAGONARD DELO : Zeker, de positie als winnaar gedurende bijna een jaar, meer bepaald sinds 10 december, overschreed niet de datum van overwinning behaald in de vijfde in de Vincennes. Deze regelmatige draf zou echter opnieuw de tweede plaats moeten innemen in dit circuit.
12 Friega du Pont : Bovenal moeten we haar niet overhaast veroordelen voor haar diskwalificatie opgetekend in Tot, onlangs in Vincennes. Geïntroduceerd de tiende in de vorige versie, is het in staat om dit jaar veel beter te doen.
8 tijdperk van Helios : Hij is niemand minder dan de huidige leider van dit voorlopig algemeen klassement GNT 2022, en dat zonder enige etappewinst. Ze werd vorig jaar ook derde in deze race. Ga hier in de rij staan ​​om meer punten te scoren.
3 Felix de Berg : Om de sporen van zijn recente succes te vinden, moeten we terug naar april 2021. Het is echter duidelijk dat hij lovenswaardig doorzettingsvermogen heeft getoond. Dankzij een subtiele cursus omdat hij ze waardeert, moet hij snel klaar zijn. Wantrouwen.
1 prachtige droom Wijsheid en ordelijkheid zijn niet zijn belangrijkste kwaliteiten. Bovendien is hij de minst welvarende van de race. Op een goede dag heeft hij echter de middelen om in de winnende combinatie van dit pentagram te stappen. Weigeren zou een risico zijn.
In het geval van een niet-loper: 9 HEROS DE FLEUR

speel het 7 – Nawras Asfour In het spel Eenvoudig aan PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race

READ  Video: Phil Collins onherkenbaar op Twitter, netizens zijn in shock

Stephen Davy’s keuze

Baseren
7 Howford Gel
14 kerk echo
Regelmatige kansen
13 URZY . bewerken
4 FRAGONARD DELO
12 Friega du Pont
buiten
8 tijdperk van Helios
3 Felix de Burgh
1 prachtige droom

Prognose Samenvatting:

favoriet
7 – Nawras Asfour

een klap voor het hart
14 – Echo van de kerk

gek moment
4 – FRAGONARD DELO

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


GOELAND zal zijn vleugels uitslaan…

In deze De dertiende fase van G.NT 2021Het zal absoluut noodzakelijk zijn om te wennen aan het profiel van de Hippodrome du Petit Port in de hoop dat het gevaarlijk is. En dus, zelfs als Echo ChanlecyFantastische winnaar van Feurs, hij heeft de middelen om te komen kietelen tijdperk van Heliosaltijd zo dapper in de strijd, voor de eindbeoordeling, en dat Urzy Fairplay zou het meest enthousiast over zijnArmada JMB‘Alle ogen zijn gericht op jouw nominatie’ Hoover meeuwdie nu twee races op zijn benen heeft en dit zal bereiken”Ze5 .gebeurtenis“Terwijl je weinig inkomsten hebt en vooral grote ambities hebt voor de winterbijeenkomst van Vincennes…

Aantrekkelijk in de Prix de Soulac, schurft Fragonard Del Hij weet alle ritmes van de race te volgen en zal daarom op ereplaatsen worden gehouden, vooral omdat hij zal worden geholpen door de greep van de Sulky d’Or. Kan toegang voltooien, zoals express Felix de BorTerugkeren naar een hindernis na een vrije blessure in een samengestelde draf Eliska Pericik Friega du Pontdie in de laatste kilometer de juiste wagen zou moeten pakken om de “groene glimlach” te rechtvaardigen die haar door haar jonge mentor, Nicholas Pazir, werd gegeven.

READ  "Als Macron bang was voor grappen": bij France Inter het einde van een grapverhaal

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
7 Howford Gel Duif CH. c.
14 kerk echo Lou Beller T.
13 URZY . bewerken Groet R.
8 tijdperk van Helios LAGADEUC F.
4 FRAGONARD DELO Ravvin E.
3 Felix de Burgh Maria B.
6 Eliska Peric maand knuffel.
12 Friega du Pont Bazir n.

De prognose Genybet.fr


Er zullen zestien deelnemers zijn aan de start van de dertiende etappe van de Grand National Horse Race (Groep III), een ondersteuningsevenement voor Quinté + (Top5 op genybet.fr), betwist op het circuit van Nantes. Onze favoriet zou zijn Hofor-gel (7). Goed toegewijd voltooide de bewoner van Christian Bigeon twee cursussen met zijn strijkijzer. Eerder had deze concurrent een goede eerste run en won ook twee evenementen op het Paris Ashes-circuit. Zevende (op de rails) vorig jaar op dit parcours, het lijkt sindsdien de hoek te zijn gepasseerd. Op blote voeten deze woensdag, het is een potentiële winnaar! Hij zal vooral de oppositie leiden Orzi Fairplay (13), veroorzaakt door een bug in Feurs. Deze ervaren galop werd deze zomer echter derde op de etappe van Burnett-la-Baule. Op papier lijkt het de beste kans voor het team van Jean-Michel Bazier. Echo Chanleys (14), de winnaar van de slotrit in de Feurs, is een concurrent in goede vorm. Hij moet op het perron kunnen komen. Friega du Pont (12)Terug uit de samengestelde draf, Fragonard dello (4)Vijfde afgelopen donderdag op de Parijse sintel, of zo Lucht van Helios (8)een bekende concurrent op dit niveau van competitie, kan een plaatsje in Quinté innemen. Felix de Boer (3) Je kunt een plaats krijgen aan het einde van de groep, net als Alexa Perry (6)derde plaats tijdens de Lyon Trotting Grand Prix afgelopen september.

READ  Whoopi Goldberg opschorting door ABC après des propos sur l'Holocauste

Genybet.fr .selectie

nummer. paard bestuurder
7 Howford Gel Duif CH. c.
13 URZY . bewerken Groet R.
14 kerk echo Lou Beller T.
12 Friega du Pont Bazir n.
4 FRAGONARD DELO Ravvin E.
8 tijdperk van Helios LAGADEUC F.
3 Felix de Burgh Maria B.
6 Eliska Peric maand knuffel.
1 prachtige droom Abrivard M.
9 held bloem Mater m.
2 ECLAIR GOUD Dulong d.
5 blauwe diadeem Maria J.
10 verillo chino c.
11 glooiende heuvel ABRIVARD LD
15e Zeven .video Bowdoins.
16 Hawker Berry Jane F.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
7 Howford Gel Duif CH. c.
14 kerk echo Lou Beller T.
13 URZY . bewerken Groet R.
12 Friega du Pont Bazir n.
8 tijdperk van Helios LAGADEUC F.
1 prachtige droom Abrivard M.
4 FRAGONARD DELO Ravvin E.
3 Felix de Burgh Maria B.
9 held bloem Mater m.
6 Eliska Peric maand knuffel.