Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Voorspel PRIX DES FUTAIES 14 juni 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van geld man

De Prix des Futaies, Quinté deze dinsdag in Compiègne, neemt het op tegen dertien 3-jarigen. verblijf op twee secundaire plaatsen, liefde Hij ziet een geweldige kans om de eerste hit in zijn lijst te scoren.

1 liefde : Toegegeven, met slechts drie races op de teller is hij een van de minst ervaren racers. Hij had echter al twee secundaire plaatsen behaald, waarvan één achterin tribaal Derde plaats sinds Poule d’Essai des Poulains, begin april in Saint-Cloud. Hier hebben we het voordeel.

10 Le Man : Als hij nog steeds op zoek is naar een eerste overwinning, mag hij opscheppen dat hij de afgelopen vier ronden niet meer dan vierde is geworden, en dat in handicaps. Er zijn verschillende uitkomsten die het hier een goede theoretische kans geven.

3 Geldman (foto): Hij miste zijn wedstrijddebuut niet en won begin maart in Saint-Cloud voordat hij de goed aangelegde velden betrad. Als hij geen last heeft van de grotere afstand, blijkt hij een succesvolle start te kunnen maken bij handicaps.

13 spookgeest Het is duidelijk dat het een prijzenswaardige stabiliteit vertoont. Hij heeft al vier podia, waaronder een hit, op zeven openbare uitjes. Bevestigd in handicaps, en op afstand, het is een van de grootste mogelijkheden van deze competitie.

4 Everman : Nadat hij meerdere runners-up had gescoord, opende hij vorige maand zijn prijzenlijst in een omstreden handicapwedstrijd in Marseille Borelli. Ook al weegt het meer dan vijf pond, het heeft nog steeds een goede kans om te verdedigen. In ieder geval voor een plek.

8 één nacht : Dit meisje uit The Grey Gatsby heeft haar ervaring aan haar zijde. Daarnaast heeft ze zich geleidelijk aangepast aan het verlengen van de afstand. Nadat ze net haar goede fysieke conditie in Madrid heeft bewezen, keert ze onder voorwendselen terug naar Frankrijk.

READ  Jean-Pierre Foucault verliest zijn strijd tegen de belastingdienst: de zoute belastingaanpassing van de presentator

9 Grote George : Zijn laatste twee algemene prestaties hebben ertoe geleid dat hij de meeste derde plaatsen behaalde in betwiste handicaps bij Marseille Burleigh, meest recentelijk werd hij veiliggesteld achter zijn coachingpartner Everman. Zal hier mikken op een nieuwe plek.

2 grote rotaties : In de vijfde Prix de la Ville de Paris, eind mei in ParisLongchamp, trok dit in Duitsland getrainde hengstveulen beter dan zijn algemeen klassement aangeeft. Hij had zichzelf eerder een handicap gegeven bij Saint-Cloud. Wantrouwen overheerst.

Geen loper: 12 minuten


Stephen Davy’s keuze

Regelmatige kansen
3 geld Man
13 geest geest
4 Everman
buiten
8 nog een nacht
9 Grote George
2 grote rotatie

Prognose Samenvatting:

favoriet
1 – liefde

een klap voor het hart
10 – Le Man

gek moment
13 – Geestgeest

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Pas op blond!

Ondersteuning voor Z5-evenementen, de toonaangevende weddenschap van ZEturf

Deze gehandicapte 3-jarige kan lachen op pony Mikel Delzangles kleiner, die zijn waarde heeft bewezen in Parijse maagden en de handicap van 40 haalt met Christophe Sommillon in het zadel! Om zijn prijzenlijst te ontgrendelen, zoon Wootton Bassett zal zich moeten ontdoen van geld Manuitvoerig en op zoek naar revalidatie na een Klasse 1-storing op de Saint-Cloud-mijl, en Le ManDie de podia voor mensen met een beperking controleert en zijn parcours weet af te werken. Je moet goed opletten Evermanwordt bestraft met vijf pond na zijn zoete overwinning op 23 mei in een betwiste handicap op 2.100 meter van Marseille Borelli, en grote rotatie, de schattige winnaar op 8 mei op de Saint-Cloud mile en verlenging door Henk Grewe met sterke claims. Verrassing kan komen van geest geestdie nog steeds in twee goede races op ParisLongchamp zit en revanche voor de overname Le Manof kleinWie dit toernooi op 22 april wint zal zeker domineren Olympische droom.

READ  Armande Altaï doet verrassende onthulling over Nolwenn Leroy

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
1 liefde Simon C.
3 geld Man Joyon M.
10 Le Man Barzalona m.
4 Everman DEMURO C.
2 grote rotatie Piccon T.
13 geest geest mevrouw A.
12 TINETTE LEMAITRE a.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
1 liefde Simon C.
10 Le Man Barzalona m.
3 geld Man Joyon M.
13 geest geest mevrouw A.
4 Everman DEMURO C.
8 nog een nacht Veron F.
7 Olympische droom jager dhr.
2 grote rotatie Piccon T.
9 Grote George Christos A.
5 spaar je adem SEGUY V.