Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Florent Bagni: Zijn dochter kondigt het droevige nieuws aan: “Ik hou voor altijd van je”

Nadat Florent Bagni aankondigde dat hij longkanker had, was het de beurt aan zijn dochter Al om het droevige nieuws aan te kondigen. Ontdek alle details in dit artikel.

Bagni, een beschermende maar gereserveerde vader

Isle Bane, dochter van Florent Bagni, slaat een bladzijde om in haar leven. Hoewel ze ver van elkaar wonen, is Al dicht bij zijn vader. In de Zuilen van Gala, gefascineerd door de woorden van haar vader ik heb lief Om te zeggen dat de Inca en haar broer niet van hem zijn.

Maar volgens haar:

‘Hij is een beschermende vader, maar hij is conservatief’

Florent Bagni maakt zich ondanks de afstanden zorgen om zijn kinderen. Zijn dochter zegt er meer over en legt uit:

“Hij houdt ons in de gaten, zelfs van een afstand. Hij geeft ons altijd goede raad.”

Ze onthult dat haar vader geen indringer is.

“Hij laat ons vrij zolang alles volgens de regels gebeurt en wij zijn zijn Vrolijk. ‘, concludeerde ze.

Pijnlijk nieuws

Florent Bagni, coach van “The Voice”, maakte enkele maanden geleden via zijn account op Instagram een ​​pijnlijk nieuws bekend. Hij zegt dat hij longkanker heeft. Vreselijk nieuws voor de 60-jarige kunstenaar en zijn gezin.

Volgens de aankondiging kan de tumor waarbij hij gediagnosticeerd is “niet geopereerd worden. Hij moet dus een half jaar het protocol van ‘chemotherapie en röntgenfoto’s’ volgen. De aankondiging kwam als een schok voor fans van de artiest, maar de laatste lijkt niet te hebben afgetreden.”

Hij beloofde zijn fans dat hij zou vechten om de ziekte te verslaan. In zijn woorden zei hij dat hij “zichzelf in de positie van een krijger zou plaatsen om deze nogal speciale beproeving het hoofd te bieden”.

Eyl en zijn droevige openbaring

Elle, zijn dochter, sprak op sociale netwerken. Volgers van Florent en Azucina Camanyo’s dochter merken op dat Elle tijdens haar laatste berichten niet langer verschijnt met Ariel, de persoon die haar vriend zou zijn. een van de Deelnemers Hij leek nieuwsgierig tijdens een Q&A over wat er met de Argentijn aan de hand was.

‘Zien we Ariel niet meer?’ zei internetgebruiker.

Sterker nog, de 23-jarige deelt vaak fragmenten van haar liefdesleven met Ariel op sociale media. Na de vraag onthulde ze hun breuk door te zeggen dat ze al meer dan 6 maanden niet samen waren.

READ  Matteo Delormo's opmerkingen over de zaak Delphine Wesbeiser veroorzaken een protest in Touche pas à mon poste (video)

Een paar jaar geleden plaatste ik deze woorden op sociale media:

“Vier jaar geleden dat ik je mijn eerste kus gaf en ik voel nog steeds vlinders in mijn buik.”

En in 2021, de maand maart in het bijzonder, maakte ze haar liefde voor hem bekend met woorden De volgende:

” Ik zal altijd van je houden. “

Een jaar later onthult de dochter van Florent Bagni het einde van haar verhaal met Ariel. De redenen voor deze scheiding werden niet onthuld door liefhebbers van reizen en fotografie.

Op de foto die Aël Pagny plaatste, zien we zijn ex-vriend echter met een grote glimlach. Een foto die suggereert dat de twee voormalige geliefden het uitgemaakt hebben met een goede relatie.

Wie is de dochter van Florent Bagni?

Florent Bagni en Azucina Camanyo, beide sterren, hadden samen prachtige kinderen. Het is niet verwonderlijk gezien de opmerkelijke schoonheid van een vrouw en de frisheid van een man ondanks zijn leeftijd. Florent Bagni onthulde zijn zoon, de Inca, op een gezamenlijke foto op zijn Instagram-account. De kleine jongen, van het Latijnse type, lijkt meer dan op zijn vader.

Wat betreft Al Bani, 23, zij is de schoonheid van haar moeder die het heeft geërfd. Ze zijn identiek. Ze had echter nog iets dat ze van haar vader had gekregen. Dit zijn zijn blauwe ogen. In combinatie met haar Zuid-Amerikaanse kant geven haar ogen haar meer charme. Al verscheen op het coverfeest met zijn vader.

Velen bewonderden de schoonheid van de atypische jonge Latina. Men kan zich de trots van Florent en zijn vrouw jegens hun dochter alleen maar voorstellen, die behalve uitzonderlijk mooi, ook Een ster in de branche vanwege de verschillende talenten die ze bezit.

READ  The Batman Critics Saw: Beste Dark Knight-film? bioscoop nieuws