Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – VERWACHT PRIX THEMIS 21 oktober 2022

Quinté PMU – VERWACHT PRIX THEMIS 21 oktober 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Foto van Grace Du Digeon Aankomst Quinté + PMU Prix Cléomède in Vincennes

De Prix Themis, vijfkamp op vrijdagavond in Vincennes, telt zestien dravers van 6 jaar en ouder. Gezien de aanwezige krachten moeten de studenten beter presteren dan hun ouderen. merrie Grace de Dijon (foto) Het zal onze voorkeur hebben.

3 zegen DIGEON : Aanbevolen door twaalf successen in 43 races. Daarnaast tekende ik eind september een gemakkelijke overwinning op deze baan. Zelfs als ze deze keer de mannetjes tegenkomt, moet ze het logisch herhalen. Vooral omdat het begint bij de eerste graad van vertrek.

7 CYRANO DE B. : Toegegeven, de zilveren medaillewinnaar is de minste van de runners-up. Desondanks boekt hij nog steeds een reeks goede resultaten, waaronder een schitterende overwinning, op 7 oktober in een vijfbenige wedstrijd over de Grande Piste de Vincennes. Het is een van de prioriteitsopties voor dit evenement.

1 Gardner-show : Deze Scandinavische draf maakte in september zijn debuut op onze bodem en stond op de vijfde plaats in de Beaumont de Lomani. Nadat hij onlangs zijn conditie en vorm bij Cavaillon heeft bewezen, zet hij met ambitie zijn eerste stappen hier in Vincennes.

2 spookwielen : Hoewel hij sinds februari de positie als winnaar niet meer is gepasseerd, moet worden benadrukt dat hij met zijn volle potentieel aan deze race begint. Dat blijkt uit de laatste drie podia, waaronder die van eind september op het voorgestelde parcours. wij reserveren.

11 zwarte godin : In juni won ze in Laval de etappe van de Grand National du Trout, na een opmerkelijk einde van de wedstrijd. Als het op blote voeten wordt geserveerd en gewoon 1’12”8 op de weg is gelopen waarin we geïnteresseerd zijn, kan het het probleem verwarren.

4 Vicky Laxy Na zijn carrière in Italië te zijn begonnen, startte hij vorig jaar in Frankrijk en heeft hij tot nu toe twee successen en vier plaatsen behaald in tien races op rij. Zelfs als het hem onmogelijk leek te winnen, zou het hem niet verbazen als hij zich met de vijfde overwinning zou bemoeien.

5 delta-experts : Deze 8-jarige gaat deelnemen aan zijn 113e race, maar hij houdt de moed erin. Ze won deze zomer vooral in Cabourg en was net klaar met racen in Laval, aan het begin van de maand. Op dit gebied zijn ze concurrerend voor een plaats.

READ  De Amerikaanse omroep Jay Leno is met ernstige brandwonden in het ziekenhuis opgenomen

8 twee EX .machine Wijsheid is niet een van zijn essentiële eigenschappen. Hij werd deze maand twee keer op rij gediskwalificeerd. Dankzij een volledige cursus in draf heeft ze echter de middelen om zich op dit niveau te onderscheiden. Het zou dus verstandig zijn hem te veroordelen.

In het geval van geen vijandigheid: 12 CHARLY DE L’AUNAY

speel het 3 – Dijon Grace In het spel Eenvoudig aan PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
3 Dijon zegen
7 CYRANO DE B.
Regelmatige kansen
1 Gardner Show
2 spookwielen
11 zwarte godin
buiten
4 Vicky Laxi
5 Delta-experts
8 twee machines

Prognose Samenvatting:

favoriet
3 – Dijon Grace

een klap voor het hart
7 – CYRANO DE B.

gek moment
2 – Drakengeest

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Cyrano die het niet aan vaardigheid ontbreekt!

Uitstekend het hele seizoen mooi, Cyrano door B. Ze miste haar terugkeer naar de Parisian Ashes niet door op 7 oktober in stijl te winnen op de klassieke baan op een goed gevormd veld. Het is niet een van de beste paarden die op vrijdag zijn ingeschreven, maar het loopt nog steeds achter in inkomsten en heeft de grootte van de leidende paarden. Bevestiging wacht! Hij zal onderweg echter geen terrein verliezen in de hoop de afstand terug te geven aan concurrenten zoals Dijon zegeneen merrie die het allemaal op de baan kan, die hier net haar wet dicteerde in de uitstekende reductie van 1’13” 2, of spookwiel stuurprogramma’sdie de afgelopen weken al zijn emoties heeft herwonnen en een nummer één voorsprong kan uitvoeren, uitgerust met vertrouwde kleding. Gardner Show Hij heeft zijn moderne vorm bewezen in de county’s en het zal heel spannend zijn om hem op zijn eerste stappen in de Vincennes te zetten, aangezien hij snelheid en vasthoudendheid combineert. Het wordt in de zomer bewaard, Vicky Laxmi Zojuist een geruststellende cursus bij Laval afgerond en heeft solide referenties op het grote circuit. donkere godin Hij is terug in de categorie en slaagt er nog steeds in om op dat niveau te schitteren door hem in goede omstandigheden terug te brengen. delta-expert Hij deed het vorige maand niet slecht in dat profiel, en hij zou een kleine tweede plaats kunnen krijgen, in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten aan de top aangeboden worden. vliegsnelheid Hij zou nog steeds slecht zijn, maar hij heeft al goed werk geleverd in deze formatie en heeft net verleid onder het zadel.

READ  Kate Middleton in de problemen: Terug naar school voor kinderen is ingewikkelder dan verwacht...

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
7 CYRANO DE B. openen F.
3 Dijon zegen Ravvin E.
2 spookwielen barrière een.
1 Gardner Show Abrivard M.
4 Vicky Laxi Tom en.
11 zwarte godin Verva taart. s.
5 Delta-experts LELIEVRE E.
13 vliegsnelheid rochard geb.

De prognose Genybet.fr


Ga op vrijdagavond terug naar de baan in Vincennes voor de Quinté+ (top 5 op genybet.fr) gereserveerd voor oudere paarden op een baan van 2850 m. Veel deelnemers zullen waarschijnlijk niet op hun best presteren op vrijdagavond, en onze selectie zal zich eerst richten op paarden die in goede vorm zijn, te beginnen met Genade van de Dijon (3). De vertegenwoordiger van Charles Dreux won zojuist de Quinté +-methode in deze cursus en liet de uitstekende 1’13” 2 snit zien. Als hij die waarde herhaalt, lijkt het erg moeilijk te verslaan. Teruggekoppeld naar Eric Raffin, heeft ze 8 overwinningen in 13 uitstapjes wanneer Serveer zonder schoenen vanaf een hoogte van 1,2 meter.
Cyrano de geb. (7) Het ontwikkelt zich momenteel ook op zijn best. Deze jog van Jarmo Niskanen was een schot in de roos op 7 oktober in een goed gecomponeerde set. Deze keer moet hij de afstand teruggeven maar hiervan wordt een bevestiging van hem verwacht. Hij heeft tot nu toe nog nooit teleurgesteld in Vincennes, met 2 overwinningen en 4 lopers in 6 uitstapjes in de Temple draf.
Gardner-show (1) Hij liet de middelen zien tijdens zijn eerste drie ritten op onze bodem. Met hulp van Matthieu Abrivard heeft hij na een goede serie recht op een tweede plaats. spook zeemeermin wielen (2) Hij stond in zijn laatste drie wedstrijden op het podium en vrijdagavond wordt opnieuw een goede prestatie verwacht.
Donkere Godin (11) Ze is cursusspecialist en heeft in 13 uitjes een slagingspercentage van 69% van de top vijf. Zijn plek op het einde als alles goed gaat. Vicky Laxmi (4) Niet heel anders dan vorige winter, maar nog steeds competitief hier. Delta-expert (5) Zijn woord is vierde of vijfde in geval van mislukking. Duo’s X Machina (8) Het zou ook op de vijfde plaats kunnen staan ​​bij hoge kansen, en zou onze keuze voor niets beters aanvullen.

READ  Inspecteur Clouseau opent metalfestival dat hot belooft

Genybet.fr .selectie

nummer. paard bestuurder
3 Dijon zegen Ravvin E.
7 CYRANO DE B. openen F.
1 Gardner Show Abrivard M.
2 spookwielen barrière een.
11 zwarte godin Verva taart. s.
4 Vicky Laxi Tom en.
5 Delta-experts LELIEVRE E.
8 twee machines Sunio H.
12 Charlie de Launay Gilba C.
14 Eileen Dereux R.
15e eervol en juist Gilormini c.
10 zachtjes de banaan Groet R.
13 vliegsnelheid rochard geb.
16 verillo chino c.
9 Nul Nul Jar CIOTOLA V.
6 LUDOIS DEMON Perceel juffrouw M.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
3 Dijon zegen Ravvin E.
7 CYRANO DE B. openen F.
2 spookwielen barrière een.
1 Gardner Show Abrivard M.
11 zwarte godin Verva taart. s.
4 Vicky Laxi Tom en.
13 vliegsnelheid rochard geb.
14 Eileen Dereux R.
5 Delta-experts LELIEVRE E.
15e eervol en juist Gilormini c.