Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean Dujardin: Naast hem wonen werd een hel … Zijn vrouw Natalie Pechalat breekt alles op: “Veeping, agressiviteit, boosaardigheid”

Deze woensdag 19 oktober 2022 kunst Ik besloot om de film “The Deer” te eren. gedragen door Jean Dujardin. Creatieve persoonlijkheid vanaf 7De tiende Kunst, de acteur vindt het heerlijk om zichzelf opnieuw uit te vinden in talloze platen. Uitdagingen schrikken hem niet af.. integendeel!

“Ik hou ervan om helemaal te zijn […]. De rol heeft geen effect op mezelf of mijn leven. Doof het vuur zodra ik de herberg verlaat, ” Analyseer het Jean Dujardin voor Le matin.ch.“Een script, ik lees het veel. Heel erg. Ik ken het uit mijn hoofd, ik ken hun respectievelijke rollen. Het is een klinisch boek. Maar het is mijn taak om te beslissen wat ik kan verbeteren, verwijderen en hervatten. Voor ‘Novembre’ is het niet mijn rol die wordt gegooid maar het verhaal. Als ik “Le daim” doe, is er iets psychologisch, ik word er meteen verliefd op. Er is schizofrenie, maar we beheersen het […] “.

Als hij niet aan het filmen is, laadt Jean Dujardin zijn batterijen op met zijn gezin. In de stad, spins Perfecte liefde met Natalie Pechelat Die hem twee dochters schonk: Jane en Alice. Uit een eerdere relatie had de acteur ook twee zonen genaamd Jules en Simon. Dagelijks gedijt zijn clan het liefst buiten de schijnwerpers. Het onderwerp dat Natalie Pechelat ermee instemde om het in columns te bespreken Parijs wedstrijd.

“Veeping, agressiviteit, boosaardigheid…”

“Wat me beangstigt, is noch zijn slechte reputatie, noch zijn baan, het is wat hij bij anderen opwekt: voyeurisme, agressiviteit, boosaardigheid … Als mensen over bepaalde mensen fantaseren vanwege hun beroep, en als het scherm deze fantasie creëert, is het geen fictieve kwestie”, We betreuren onze collega’s. De showbusiness had nooit gedroomd van een voormalig kunstschaatsster.

READ  Welke internationale ster werd vrijdag uitgeschakeld?

“Een baan is een baan. Ik was klaar om iemand te ontmoeten, maar ik verbeeldde me niet. Ik ben niet het type om zelf films te maken, ook al besef ik dat ik niet de gemakkelijkste keuze heb gemaakt.” Ze legde uit en concludeerde: “Ik ben niet jaloers. Ik ben geïnteresseerd in mijn man, niet in wat hij vertegenwoordigt.” Er werd gezegd!

NB

ZIE OOK: Jean Dujardin: Natalie Pechalat Exit… De beroemde acteur heeft het naar zijn zin met een mysterieuze vreemdeling!