Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – TEKEN PRIX VICHY COMMUNAUTE 19 juli 2022

Diagnostiek Canalturf.com


foto van Mr. Nino

Het eerste kwintet van de Gallup Festival-week, op de renbaan van Bellerive, zal de Vichy Community Prize het tegen elkaar opnemen met vijftien kanshebbers. Op het programma een kledingparcours van 3000 meter. Niets stoort onze favoriet Dhr. Nino (foto) Terug naar handicaps met solide excuses.

1 meneer Nino : Tuurlijk, hij is nog steeds op zoek naar het eerste succes van de vijf. In vijf wedstrijden in de evenementen tekende hij echter op drie podia en werd hij vijfde. Benadruk de voorgestelde afstand, het zou niet ver van de waarheid moeten zijn.

5 Sasakia Aanbevolen: Drie successen in zeven races. Zelfs als ze er vorige maand in Nantes niet in slaagde om voor het eerst met een handicap te verschijnen, zou het onverstandig zijn haar haastig te veroordelen. Hier vindt u een mogelijkheid om haar imago te herstellen.

3 De Belgische Prins : Hij hoeft zich in zo’n bedrijf niet meer te bewijzen, met twee overwinningen en vijf plaatsen in tien races op rij. Als vijfde in de vorige editie van de Vichy Community Award weet hij het dit jaar goed of zelfs beter te doen.

2 goede vragen : Hoewel hij de positie aan de top sinds december 2020 niet meer heeft ingehaald, schittert hij regelmatig op het niveau van de beursgenoteerde race, met name op de Défi du Galop. Genoeg om hier logische supporters te krijgen. Zeker omdat hij al gewonnen heeft in Vichy.

9 Langer : Na het winnen van een vermeende race begin april in Chantilly, won hij de volgende maand een handicap op het circuit van Vichy. Hoewel de waarde naar boven is bijgesteld en hoewel hij in de verte “uitgerekt” is, houdt hij toch zijn zegje.

READ  Miley Cyrus viert vier jaar "Malibu", haar liefdeslied voor Liam Hemsworth ... Sandra Oh zal niet terugkomen in "Grey's Anatomy" ...

4 vrije elektronen : Hij zal deelnemen aan zijn eenendertigste vijfjaarlijks, na twee successen en negen plaatsen. Bewijs zijn concurrentievermogen in zo’n bedrijf. Vorig jaar derde in deze race, zal hij dit jaar proberen te zijn. wij reserveren.

7 ALMACADO GREE : We moeten hem vooral niet snel veroordelen voor een onsuccesvol uitje op de vijfde, eind juni in Compiègne. Bovendien resulteerden zijn eerdere vier pogingen in vijven in twee plaatsen als tweede en vierde. te verzilveren!

12 Geef niet op : Net als de vorige naam faalt deze 4-jarige nog steeds op 5-jarige leeftijd. Hij was eind mei in Straatsburg. Het werd echter minimaal gedomineerd in de vrijdragende handicap, op 3 mei. Daarom zou het onverstandig zijn om haar in deze groep te negeren.

Bij geen vijandigheid: 10 COTE JARDIN

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Regelmatige kansen
3 belgische prins
2 goed geval
9 Langer
buiten
4 vrij elektron
7 ALMACADO GREE
12 Geef geen enkele manier om

Prognose Samenvatting:

favoriet
1 – Mijnheer Nino

een klap voor het hart
5- Sasakia

gek moment
3 – De Belgische Prins

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Kiezen voor ZEturf.fr

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
1 Meneer Nino LEMAITRE a.
4 vrij elektron Christos A.
3 belgische prins Joyon M.
12 Geef geen enkele manier om Hardwin H.
5 Sasakia Barzalona m.
7 ALMACADO GREE Piccon T.
2 goed geval PESLIER O.
8 Gypsy Jet Seven DEMURO C.
9 Langer Plank S.
11 snor Kongyo c.
READ  Celine Dion, die het nog steeds moeilijk heeft, stelt haar Europese tour opnieuw uit