Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De trouwfoto’s van Joachim Noah en Lais Ribeiro

Omringd door dierbaren zijn Joakim Noah en Lais Ribeiro deze woensdag herenigd op een prachtig Braziliaans strand.

Joachim Noach Lais Ribeiro zei “ja” tegen elkaar. In een relatie van meer dan drie jaar werden de tortelduifjes woensdag herenigd tijdens een uitbundig feest op Trancoso Beach in Brazilië. De voormalig basketballer en Braziliaans model plaatste samen met hun gasten veel verhalen en posts op Instagram.

“Bedankt Lais en Joachim. Het was de mooiste bruiloft ooit. Proficiat aan deze twee prachtige zielen. Eeuwig dankbaar voor deze prachtige gedeelde momenten, vol liefde. Ik hou van je”, schreef hij. Yannick Noah Hieronder vindt u een diavoorstelling voor de pasgetrouwden. Commentaar op de foto’s is geschreven door Amelie Mauresmo, Cathy Guetta en Thomas Njigol.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Tijdens de avond hadden de gasten de mogelijkheid om een ​​privéconcert bij te wonen van de Braziliaanse muzikant Seu Jorge. “Wat een zegen om dit prachtige moment met jou te delen, Sue Jorge. Obrigado. Wat een artiest!! Wat een dichter!! Bedankt Lais dat je dit mogelijk hebt gemaakt”, zei de 62-jarige vader van de bruidegom op een tweede huwelijks brief.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Het jongste lid van Noah’s familie, Goalukas, plaatste ook foto’s van het feest. “Ongelooflijk verblijf in Brazilië … eerste keer! Het was geweldig om bij mijn familie en vrienden te zijn. Proficiat aan de pasgetrouwden en nogmaals bedankt, het was een droom”, schreef de 17-jarige.

Twee dagen geleden, eerste feest Het werd georganiseerd om festiviteiten te lanceren. Zuid-Afrikaans fotomodel Candice Swanepoel De Amerikaanse modeontwerper Maxwell Osborne, die helemaal in het wit gekleed was uit eerbied voor het thema ‘white party’, werd daar gezien.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Wat volgt er voor deze advertentie?

Joachim Noah is al de trotse vader van twee kinderen, geboren uit eerdere relaties, terwijl Lais Ribeiro de moeder is van een 12-jarige. Yannick Noah Hij werd het hoofd van zijn vroegere dorp In Kameroen is hij de vader van vijf kinderen, geboren uit drie verschillende romans: Joachim (37), Yelena (36), Elijah (26), Jenay (25) en Gualukas.

READ  Omar Sy tekent contract van hoofdrolspeler en producer bij Netflix