Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DU PALAIS DES GLACE TEKEN 30 JUNI 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Afbeelding van Galifa AANKOMSTPRIJS ROLAND FOUGEDOIRE - QUINTE + HIPPODROME DE FONTAINEBLEAU 12-04-2022

Peloton voor vrouwen exclusief aan de start van het Palais de Glaces, Quinte Grand Prix op donderdag, in Parijs Longchamp. Show respectievelijk 1e, 2e, 4e en 6e op een evenement van hetzelfde programma, Prix Roland Fougedoire, in april in Fontainebleau, Galiva, Kimena, Nottingham En de Sparkly Ontmoet elkaar voor een herkansing.

5 galifa (foto) : Ze won de Quinté Prix Roland Fougedoire, in april in Fontainebleau, voordat ze als zesde eindigde in een van de vermelde races, meest recentelijk in Lion d’Angers. Hier vind je beperkingen ambities, en deze herziene waarde hoewel zeker in de lift.

2 Kimena : Ze mag niet worden beoordeeld op haar recente mislukking op het circuit van Longchamp, tegen mannen, vooral omdat ze tweede was geworden in een referentiewedstrijd, op 12 april in Fontainebleau. Het zou dus onverstandig zijn haar overhaast te veroordelen.

10 sprankelend : Dit meisje uit Donkere engel Ze beveelt zes podia aan in twaalf races. Bovendien eindigde ze goed als zesde in de referentie Grand Prix, Roland Fougedoire, in april. Hoewel het sinds die release niet is beoordeeld, verdient het de eer.

8 Nottingham : Ze behaalde de vierde plaats in de Quinté Award-referentie Roland Fougedoire, in april in Fontainebleau en is nog steeds op een overwinning, die ze vorige maand behaalde in Croisé-Laroche. Veel criteria hier hebben de neiging om wantrouwend te zijn.

13. Hoog eiland: Vorig jaar had ze een bemoedigende comebackrace en eindigde ze als tweede in handicap, vorige maand in Lyon-Parelli. Ondanks het “verkorten” van de afstand en ondanks de aanwezigheid van een extern nummer in de kiosken, kan het niet verwaarloosd worden.

READ  'Ik ben geen Tinder-oplichter': Simon Leviev reageert op Netflix-documentaire en komt voor zichzelf op

6 Fayouna: Als de eerste twee manches van het vijven op evenzoveel negende plaatsen eindigden, heeft ze sindsdien haar beste kant laten zien door een dappere vierde plaats te behalen op de vijfde avond van de magische Grand Prix, aan het begin van de maand in Saint-Cloud. Bevestiging wacht hier.

3 slimme roze : beveelt zes podia aan, waaronder twee hits, in negen openbare optredens. Bovendien heeft ze haar handicap al opgelopen. Hier lijkt ze voor het eerst in de vijfde te kunnen opvallen.

4 HOODWINKER : Nadat ze haar racecarrière over het kanaal was begonnen, miste ze haar eerste thuisoptreden niet en won ze vorige maand bij Royan. Naarmate dit seizoen van frisheid nadert, zullen waardige vreemden hier geïnteresseerd zijn.

Bij geen vijandigheid: 7 MOOIE ASPEN.

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Regelmatige kansen
10 Sparkly
8 Nottingham
13 hoog eiland
buiten
6 Fayouna
3 slim roze
4 Kap knipperlicht

Prognose Samenvatting:

favoriet
5 – galifa

een klap voor het hart
2 – Kimena

gek moment
8 – Nottingham

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Cycles, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).