Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX D’AMERIQUE RACES ZETURF Q6 (PRIX DE BELGIQUE) 16 januari 2022 voorspelling

Canalturf.com weersvoorspelling


Afbeelding van Gu D'heripre Cursus Pmu Prix Ephrem Houel 2020 in Parijs-Vincennes

Quinté+ op zondag in Vincennes tijdens Prix d’Amérique Races Zeturf Q6 – Prix de Belgique, internationale drafrace op Groep II-niveau, meer dan 2.850 m lange baan, 4-11 inclusief, paring niet inbegrepen, met een overwinning van € 160.000 onder nul. Joe Derberry (onze foto) een potentiële winnaar.

9 Joe Derberry : De derde plaats in de Grand Prix van vorig jaar, hij eindigde als vijfde in de Zeturf Q5 (Prix de Bourgogne) twee weken geleden na meer dan acht maanden afwezigheid. Hij was die dag echt heel scherp en we kunnen zien dat hij sinds die wedstrijd vooruitgang heeft geboekt op de training. Hij volgt zijn schema voor de Prix d’Amérique 2022 en lijkt hier de sterkste te zijn.

12 Cocktail : Een spraakmakende Zweedse jogger, hij won de Zeturf Q5-race, waarmee hij aan het begin van de winter liet zien dat hij in topvorm is. De langere afstand zal hem niet deren. Ook al had hij zijn ticket naar Amerika al op zak, hij moest zijn geluk nog ten volle benutten. Pas op voor het!

14 DELIA DU POMMEREUX : Ze won vorig jaar op 8 mei de eerste set in Abbey, eindigde ook als derde in de Prix de l’Atlantique in Enghien, won de Prix de France en eindigde als vierde in de Prix d’Amérique. Hij werd kort na de start gediskwalificeerd voor het racen voor de Zeturf Q5, maar toonde zijn vorm achterin. Deze elegante merrie heeft een duidelijke kans.

15 Davidson du Pont : Op de tweede plaats in de Grand Prix van vorig jaar zag hij toen ups en downs. Hij had pech in de Races Zeturf Q5, maar kon laten zien dat hij op de goede weg was. Hij moest zeker “de cycli verhogen” tijdens de repetities om op zondag, twee weken voor de grote vergadering aan het einde van de maand, goed te lopen. Gezien haar potentieel zou het riskant zijn om tegen haar in te gaan.

READ  Sharon Stone arriveert als een bloem

3 FEYDEAU SEVEN : Door op 9 januari de Quinté+ titel te winnen, voegde ze de vierde van haar derde set toe aan haar record in Vincennes. Hij voert hier de klasse op, maar hij is nu in topvorm en beter dan ooit. Ontwikkeld door Jean-Michel BazierHij lijkt te kunnen vechten voor de topposities.

4 Rebella-problemen : zesde plaats in de Zeturf Q1-races (Prix de Bretagne) en derde in de Zeturf Q2-races (Prix du Bourbonnais), deze geweldige spits in opleiding Jean-Michel Bazier In staat om een ​​goede toewijzing te krijgen aan het einde van een goede run.

13 Zkon Geo : Conservatief in de Zeturf Q1-races, deze jog van Italiaanse afkomst werd getraind JMB Hij eindigde als vierde in de Zeturf Q2-races. Omdat hij niet in aanmerking komt om met de Zeturf Q5 te racen, verdient hij een vergoeding gezien zijn potentieel.

8 Feliciano : 7e in de Zeturf Q1-races en 8e in de Zeturf Q5-races met een zeer nauwe finish voor de paarden die voor hem waren geplaatst, deze inwoner van Philip Allerwaarvan de goede vorm onmiskenbaar is, kan niet worden uitgesloten voor een kleine plaats.

Bij afwezigheid van vijandigheid : 2 meneer en dag


Kiezen voor Nicolas Laboras

een basis
9 Joe Derberry
12 Cocktail
regelmatige kansen
14 Delia de Pomerox
15 Davidson du Pont
3 video zeven
buiten
4 REBELLA VRAGEN
13 zacon geo
8 Feliciano

Prognose Samenvatting:

favoriet
9 – Ga droge bes

een klap voor het hart
14 – Delia de Pomeroux

gek moment
8 – Feliciano

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Het is FEYDEAU…

READ  Prins Harry: een verrassende verschijning vanuit huis, die doet denken aan Meghan, Diana en William

Wie had dat gedacht aan het begin van de wintermeeting dat Schepen videoNa terugkomst van zijn Europese campagne zou hij doorgaan met de Vincennes, de tegenstander te slim af in de Prix de Lille en hem het recht geven om deel te nemen aan Qualifier 6 met gerechtvaardigde ambities!!? Het kiezen van de president uit zijn menigte van deelnemers, hij is duidelijk geen serieuze kanshebber voor de komende Prix d’Amérique, maar als getalenteerde Gu d’Heripré Hij zal zijn tweede ronde maken na de comeback, die uitstekend maar ook veeleisend was, en de weddenschap klinkt vermakelijk.

Wat betreft de stoelen, de “Le Beller” Demon Forvertdat al enkele weken voor dit doel is opgesteld, Davidson du Pontnog niet in “Harley”-modus, maar niet ver, en Delia de PomeroNa verschillende fortuinen zullen ze in deze volgorde worden gerangschikt voor de fragiele FelicianoIn staat om op de juiste manier te exploderen als het vierkant is en de sluipschutter Rebella doet ertoedie zal wachten tot de laatste minuut snel tot een einde komt.

Tenslotte, Stroom Hij liep gewoon veelbelovend in Qualif4 en zelfs als zijn team niet in een goed humeur is, is hij een beetje een stoere vent en we raden aan om hem niet op je schoot te vergeten. Voor de Italiaanse kampioen zakon jeugd ; Het hangt er van af!!!


Kiezen voor ZEturf.fr

nummer paard Bestuurder
3 video zeven Bazir Jim
9 Joe Derberry Navard F.
7 Demon Favert Lou Beller T.
15 Davidson du Pont Bazir n.
14 Delia de Pomerox Tom d.
8 Feliciano LAGADEUC F.
4 REBELLA VRAGEN Martens C.
11 Energie Berg Rob.
READ  Letizia Halliday besluit al het meubilair te verkopen dat Johnny verkoos om Bernard Montiel te vertellen (video)

Druk op Selecteren

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En Lijst van de tien paarden gekozen door de belangrijkste kranten van de Equestrian Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Turf Last, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Parisien, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favourite, Turf Matin, Presse Océan).

nummer paard Bestuurder
9 Joe Derberry Navard F.
15 Davidson du Pont Bazir n.
3 video zeven Bazir Jim
6 Violette Poort RAFFIN E.
14 Delia de Pomerox Tom d.
4 REBELLA VRAGEN Martens C.
7 Demon Favert Lou Beller T.
13 zacon geo Abrevard A.
8 Feliciano LAGADEUC F.
2 meneer en dag Bakker R.