Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – GRAND PRIX ANJOU-MAINE 5 oktober 2022. Voorspelling

Stephan Davey - Journalist Canalturf.comDiagnostiek Canalturf.com


Rondreizende ontmoeting tussen de circuits van Meselay-de-Maine, Angers en Le Mans Grand Prix Anjou-Maine (Groep III) Het zal dit jaar worden betwist op Circuit Laval, in Maine. Elia Baafour Hij stelt zich daar voor met de bedoeling vijf zevende te winnen. Om dit te bereiken, zal hij de afstand moeten teruggeven aan zijn zegevierende jongere broer. bijl man, een hardwerkende jogger die een aanbod kan doen. Mooie achtervolgingswedstrijd in perspectief!

14 Elia Baafour : is op zijn best. Wees getuige van zijn overwinningen bij de Prix de Beaugency (Gr.III), begin september in Vincennes, en de Grand Prix de la Fédération du Nord (Gr.III), onlangs in La Capelle. Nogmaals, op blote voeten, hier is de perfecte basis om te spelen.

1 Hatchman : Toegegeven, hij is de laagste zilveren medaillewinnaar in de race. Echter, deze hardwerkende draf won vorig jaar van start tot finish de Prix Gaston Brunet (Gr.II) en domineerde Hohneck. Op het eerste niveau kon hij ze ver, heel ver brengen…

12 eierstokken : Ik vond pas de eerste naam om hem te winnen in de Prix de Beaugency (Gr.III), begin september in Vincennes, en de Grand Prix de la Fédération du Nord (Gr.III), onlangs in La Capelle. Een winnaar zes keer in vijven, hij sluit zich hier aan bij legitieme ambities.

2 HOKKAIDO JIEL : Als hij sinds de zomer van 2021 de positie als winnaar niet is gepasseerd, verzamelt hij ereplaatsen, en dit in ruil voor het beste dat hij in zijn promotie heeft gekregen. Brave Vijfde in het Critérium des 5-ans (Gr.I), achter de Hatchet Man, heeft een goede theoretische kans.

5 DIEGO DE CAHOT : Tijdens zijn laatste zestien wedstrijden eindigde hij vijftien keer in de top vier. Ze heeft net bewezen in goede vorm te zijn door de tweede plaats in Vincennes te behalen en keert met een twist terug naar het circuit van Laval. Tenminste om toegang te krijgen.

11 Jerry’s moeder : hij zou een podiumplaats hebben behaald als hij zijn tempo niet had verloren in de slotetappe van de Grand Prix van de Regionale Federatie van Nord (Groep III), in september in La Capelle; Het werd bestuurd door de Elie de Beaufour en de Décoloration. kandidaat voor toegang.

READ  Vind de 5 verschillen tussen deze vrouwen, en de antwoorden zijn hier...

4 kopjes : Zijn laatste publieke optreden resulteerde in de overwinning die hij behaalde op 29 juni in Vichy. Zelfs als het sinds die datum niet meer is gezien, kan het niet worden verwaarloosd. Merk echter op dat hij de Laval Racecourse zal ontdekken. Voor liefhebbers van goede vreemden.

10 Sippy Slikken : Deze 5-jarige behoort tot de besten van haar klas. Zeven van de tien hits op zijn roster werden in teams opgenomen. Ondanks de introductie tot het spoor, heeft het nog steeds zijn zegje om een ​​plekje te bemachtigen.

In het geval van geen vijandigheid: 13 vragen van Rebella

speel het 14 – Elia Baafour 2/1 kansen in het enkelspel PMU.fr

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
14 Elia Baafour
1 bijl man
Regelmatige kansen
12 kleur
2 Hokkaido Gil
5 DIEGO DE CAHOT
buiten
11 Jerry mama
4 Kopie
10 slik slikken

Prognose Samenvatting:

favoriet
14 – Elia Baafour

een klap voor het hart
1 – Hatchman

gek moment
2 – Hokkaido Gil

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


Bazir, koning van het Westen!

Ondersteuning voor Z5-evenementen, de toonaangevende weddenschap van ZeturfDeze Grand Prix Anjou-Maine (Groep III) mag niet wegkomen met Jean-Michel Bazier, die de kroon zal verdedigen schoon spel Verworven in 2021 in Angers. geassocieerd met Elie de Beaufort, De winnaar van de Prix de Beaugency (Groep C) in september in Vincennes en de Grand Prix van de Northern Regional Association (Groep C) in La Capelle, zal woensdag zijn best doen om te winnen in Mayenne. Hij zal echter alles uit de kast moeten halen om van hem af te komen bijl manvierde in het Critérium des 5 ans (1e groep) en in staat om een ​​nummer uit te voeren door aan de leiding te beginnen, en Hokkaido Gil, deze woensdag de vijfde in het Critérium des 5 ans (Groep I). voordracht kleurrunner-up van Elie de Beaufort tijdens zijn laatste twee overwinningen in Groep C, niet eens Diego de Cahout, die nooit ophoudt de familie Duvaldesten te plezieren. We zullen onze selectie voltooien door het martelaarschap Jerry mamaeindigde als derde in de Prix de Beaugency (Groep III) in september in Vincennes, vechtend Rebella doet ertoeen 10 jaar Kopie, getroost op een vlakke baan en gedempt in zijn schoenen door Dominik Locqueneux van zijn terugkeerrace. Laten we citeren om spijt te hebben tentduelDie goede gevoelens vindt na een lange afwezigheid.

READ  Vanwege de woede van een kandidaat willen netizens dat haar man "wegloopt" en "scheiden"

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard bestuurder
14 Elia Baafour Bazir Jim
1 bijl man barrière een.
2 Hokkaido Gil Tom en.
12 kleur Gilormini c.
5 DIEGO DE CAHOT Duval Destin Theo
11 Jerry mama Abrivard M.
13 Rebellen zijn belangrijk Bazir n.
4 Kopie Luquinox Dr.

De prognose Genybet.fr


Het is het zeer mooie circuit van Bellevue-la-Forêt dat deze woensdag Quinté + (Top 5 op genybet.fr) verwelkomt in een zeer goed samengesteld evenement, Grand Prix Anjou-Maine, Internationale Groep III. We vinden een van de beste amuletten van dit moment, Elie de Beaufort (14). Getraind en geleid door basis Jean-Michel Bazier, wordt hij opnieuw gepresenteerd zonder zijn schoenen voor deze interessante verloving en moet hij het poeder laten praten. Hij stuiterde van een afstand van 1,2 meter en heeft 14 overwinningen en 4 renners in 19 wedstrijden. Het is een logische favoriet.
Hatchman (1) Hij deed het gewoon uitstekend in het Critérium des 5 ans. Hij weerstond echt het gewicht van de race die dag en toonde moed tot aan de finish, met de vierde plaats. Hij heeft ook zeer goede persoonlijkheden zonder ijzers, in 12 ongedragen uitstapjes van 1,20 meter heeft hij twee overwinningen, twee zomers en 67% succes in de top vijf. Tegenover zijn ouderen moet hij ver gaan en een goede weerstand bieden Elie de Beaufort (14). verkleuring (12) Het zal binnenkort komen. Actrice Jean-Michel Baudouin ontwikkelt zich nog steeds aan de top van haar kunnen op negenjarige leeftijd en is nog steeds in twee zeer goede races en eindigde telkens als tweede. De overeenkomst met Gabriele Gelormini is uitstekend, want samen hebben ze 3 overwinningen en 6 runners-up behaald in 15 wedstrijden. Ze mag weer het podium op.
Hokkaido Gil (2) Nog steeds belabberd maar dit type paard is een van de beste paarden van zijn generatie. In de eerste klasse is haar kans om in de winnende poule van Quinté + te komen onmiskenbaar. Diego de Cahout (5) Ze zal er naar uitkijken om haar geweldige jaar voort te zetten, met een top vijf plek bij de hand. Jerry mama (11) Hij verdiende de laatste keer niet, ook al verloor hij op snelheid in de buurt van het doel. Op een goede dag zou hij zelfs het podium kunnen halen, op een circuit waar hij van houdt omdat hij runner-up, runner-up en vierde is in 3 games. Kopie (4) Het leidt nog steeds uit de top 10 jaar. Tegen jongeren is het ingewikkelder, maar hij kan het goed doen. Rebella doet ertoe (13) Ze is de laatste tijd teleurgesteld, maar ze kan het goedmaken. Het is beter om het niet in een uitgebreide samenstelling weg te gooien.

READ  She-Hulk: Trailer voor de serie bij VOST + jouw mening!

Genybet.fr .selectie

nummer. paard bestuurder
14 Elia Baafour Bazir Jim
1 bijl man barrière een.
12 kleur Gilormini c.
2 Hokkaido Gil Tom en.
5 DIEGO DE CAHOT Duval Destin Theo
11 Jerry mama Abrivard M.
4 Kopie Luquinox Dr.
13 Rebellen zijn belangrijk Bazir n.
6 Generatie Elite LAGADEUC F.
3 Spinner Thomas A.
16 Gutierre fakkel Navard F.
7 glooiende heuvel ABRIVARD LD
10 slik slikken Ravvin E.
9 DUEL VAN DE GERS Abrivard I
8 Epsom Drift Bowdoins.
15e Brouwer Ster Drioux CH.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
14 Elia Baafour Bazir Jim
12 kleur Gilormini c.
1 bijl man barrière een.
5 DIEGO DE CAHOT Duval Destin Theo
2 Hokkaido Gil Tom en.
4 Kopie Luquinox Dr.
13 Rebellen zijn belangrijk Bazir n.
11 Jerry mama Abrivard M.
16 Gutierre fakkel Navard F.
7 glooiende heuvel ABRIVARD LD