Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – Teken PRIX DE SAINT-PAIR-DU-MONT 6 oktober 2022

Quinté PMU – Teken PRIX DE SAINT-PAIR-DU-MONT 6 oktober 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Cheek to Cheeks foto

Verschillende kandidaten voor de Prix de Saint-Pair-du-Mont, donderdag, in Saint-Cloud, namen vorige maand deel aan de Quinté Prix de Longchamp in ParisLongchamp. tweede in deze benchmarkrace, Truc om te misleiden (foto) Hij is de waarschijnlijke winnaar.

6 trucs voor de truc Ze heeft vier podia in vijf races. Voor de eerste keer op het gebied van handicap eindigde ze als tweede in de referentie Grand Prix-race, voor vier van haar concurrenten vandaag. Bevestiging wacht hier. Enige nadeel: zijn nummer staat in de kiosken.

1 caramelito : Tijdens de laatste vijf sessies heeft deze inwoner van Francois Rohout Hij eindigde nooit meer dan de vierde. Sterker nog, hij heeft getekend voor vier podia, waaronder twee overwinningen. Bevestigd door afstand, debuteerde hij ambitieus in een handicap.

9 Sansa Bay : Met slechts vier races op de klok is het een van de minst ervaren racen. Hij won echter wel, in juni in Parilly. Een plezierige finish van de race in het referentiekwintet op 8 september, in Longchamp, moet nog nauwlettend in de gaten worden gehouden.

14 Rosetta-steen : Na een handicap, deze zomer in Clairefontaine, bevestigd door de komst van het kwintet, deze zomer. Hij eindigde als vijfde in Deauville en als vierde in de referentie-pentathlon in Longchamp. Wat logische voorstanders verdienen.

8 betovering op jou : Ze behaalde eind april haar handicap op Le Mans, voordat ze haar vierde plaats met een andere handicap bevestigde in Longchamp. Zelfs als het niet op 2 juni wordt herzien, heeft het de middelen om vanaf het begin op te vallen.

16 ANCTOT : Als hij nog steeds op zoek is naar een eerste overwinning, heeft hij drie tweede plaatsen in vijf algemene shows. Omdat hij vorige maand zijn handicapdebuut maakte in ParisLongchamp, zal hij hier interessant zijn voor fans van buitenstaanders.

READ  Prins Harry spreekt voor het eerst over zijn vader en zijn liefde voor zijn familie

4 grote rotatie : Dit in Duitsland getrainde hengstveulen zal deelnemen aan zijn vijfde vijfjaarlijkse; Reken al drie plaatsen bij de eerste vijf. Aan de andere kant wordt het bevestigd door de afstand die ons interesseert. Hier kan hij het water komen modderen.

7 Jimu : Het wordt waardig geacht om begin maart een beursgenoteerde race te lopen in Chantilly, en is sindsdien gericht op gehandicapte quintés. De vijfde in het evenement van deze zomer in Compiègne, en de vierde in de laatste, eind augustus, in Deauville, zouden opnieuw in de race moeten zijn.

In het geval van geen vijandigheid: 2 liefde

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
6 Wang tegen Wang
1 Caramelito
Regelmatige kansen
9 Sansa Bay
14 Steen van Rosetta
8 magie op jou
buiten
16 ANCTOT
4 grote rotatie
7 Jimu

Prognose Samenvatting:

favoriet
6 – Trucs om te misleiden

een klap voor het hart
1 – Caramelito

gek moment
14- Rosetta-steen

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
6 Wang tegen Wang Joyon M.
9 Sansa Bay Mozes ca.
14 Steen van Rosetta Jersey S.
1 Caramelito PESLIER O.
8 magie op jou Basker S.
7 Jimu Trolley T.
2 liefde Simon C.
4 grote rotatie Piccon T.
12 Vega van heiligen Bachelot T.
5 warme bries Gorniak H.
READ  'Eat me the nuts': een lid van de koninklijke familie glipte volledig uit in het bijzijn van zijn stiefmoeder...