Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – DU TROT Grand National Movement Prognose voor 8 juni 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Afbeelding van Hanna Des Molles Quinté PMU Criterium des 3 ans Hippodrome de Vincennes 20-12-2020

Zestien levenslange dravers, verdeeld over drie elementaire niveaus, staan ​​op de startopstelling voor de zesde etappe van de Grand National du Trot, die woensdag in Laval op het programma staat. Slechts 5 jaar aan het begin van deze vergadering, Hana Des Mall (foto) Ze heeft de middelen om haar ouderen daar te controleren.

12 Hana Des Mall : Het is de benchmarkwinnaar voor 3-jarigen voordat hij vorig jaar de tweede plaats behaalde bij de 4-jarigen. Dauphine de Cleangame dans l’étape du GNT disputée à Châteaubriant, fin avril, et fautive dans le dernier tournant de celle programmée récemment au Croisé-Laroche alors qu’elle s’anelle s’anelle compétne de les compétès pour les the waarheid.

3 EL GRECO BELLO : Hij moet niet overhaast worden veroordeeld voor zijn mislukte optreden in het Croisette-La Roche Theater eind mei. Hier vindt hij de weg naar zijn laatste overwinning, die hij in maart behaalde in de goed gevormde Grand Prix van La Maine County Council. Daarom mogen we verwachten dat het in een beter beeld te zien is. Merk ook op dat het een tijd heeft van 1’12”7 over het voorgestelde pad.

9 Echo van de kerk : In vijftien ronden van de vijftien heeft hij twee overwinningen en tien plaatsen in de top vijf. Dit is een succes van 80%. Een dappere vierde in de Prix du Gâtinais (Gr.III), vorige maand in Vincennes, en bedreven in het optillen van alle vier de voeten, was hij logisch aan het einde van deze confrontatie. Gedwongen om in hem te geloven, in ieder geval om een ​​goede reputatie te krijgen.

READ  Netizens wijzen op inconsistenties in de tv-film met Philip Bass

10 Epsom van Herfrey Deze inwoner van Jean-Michel Baudouin, viervoudig winnaar in quintés, heeft sterke referenties in zo’n bedrijf. Bovendien was het uiteindelijk in Vincennes niet onverdiend, ondanks een weinig benijdenswaardige carrière. Hoewel het in veel ritten in Laval drie mislukkingen telt, is het een van de prioriteitsopties voor deze race.

11 Friega du Pont : Toegegeven, je bent sinds afgelopen zomer niet meer in deze functie geslaagd. Het behaalde echter de derde plaats op de Châteaubriant-etappe, en vervolgens de tweede plaats op de Croisé-Laroche-etappe, eind mei. Ook al heeft ze drie keer pech gehad tijdens veel reizen op deze Laval-route, ze staat hier in de rij met de vaste bedoeling om nieuwe punten te scoren. wij reserveren.

7 tijdperk van Helios : De dochter van Ni Ho Ped d’Ombrée hoeft zich in dit soort toernooien niet meer te bewijzen, want ze boekte twee overwinningen en zeventien plaatsen in 24 opeenvolgende races. Bovendien blonk het dit jaar uit in deze uitdaging en behaalde hij de derde plaats in de omstreden etappes op de renbanen van Amiens, begin maart, en recentelijk in Croisette-La Roche. Met een goede eindsnelheid zal het hier naar een nieuwe plek rennen.

2 FRAGONARD DELO : Deze 7-jarige heeft geen speelruimte op dit wedstrijdniveau. Hij benadert het evenement echter in het volle bezit van zijn potentieel. Dat blijkt uit zijn vierde plaats op de etappe van Croisé-Laroche, op 25 mei. Hier zal proberen het net zo goed te doen, of zelfs beter.

6 duistere goden : Sterkte is om op te merken dat het hier verboden lijkt om te winnen. Hij heeft echter al gewonnen op het circuit dat ons interesseert. Dankzij een verborgen baan zou het een goed einde moeten maken aan de race. Voor liefhebbers van goede vreemden…

READ  Guillaume Canet roept het "punt van jaloezie" op in zijn relatie met Marion Cotillard

Bij afwezigheid van vijandigheid: 4 BOMO’S DRAGSTER

speel het 12 – Hana Des Mall In het spel Eenvoudig aan PMU.fr


Stephen Davy’s keuze

Baseren
12 Hana Des Mall
3 EL GRECO BELLO
Regelmatige kansen
9 echo van het hart
10 Epsom Drift
11 Friega du Pont
buiten
7 tijdperk van Helios
2 FRAGONARD DELO
6 zwarte godin

Prognose Samenvatting:

favoriet
12 – Hana Des Mall

een klap voor het hart
3 – El Greco Bello

gek moment
11- Friega du Pont

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf je uit om advies te geven Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
12 Hana Des Mall Abrevard A.
10 Epsom Drift Ravvin E.
11 Friega du Pont Bazir n.
7 tijdperk van Helios LAGADEUC F.
9 echo van het hart Lou Beller T.
3 EL GRECO BELLO Gilormini J.
2 FRAGONARD DELO barrière een.
4 Dragster Pomo goede dr.
6 zwarte godin Verva taart. s.
13 FLORA VAN JANEIRO Blandin F.