Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Laurent Roquier en Hugo Manos werden verliefd: ze lijken erg medeplichtig en goed omringd!

Pagina draait maar niet het boek!

Het nieuws viel de afgelopen dagen en het staat nu op de tap. De show verliet de belangrijkste gastheer van France Télévisions We levenGepresenteerd door journalist Lea Salama. Deze animatie zal specifiek de aanleiding zijn voor deze beslissing. “Hosten voor twee is eenvoudig, maar de talkshow is ingewikkelder. Ik wilde zien hoe het eruit zou zien. Toegegeven, het is niet gemakkelijk. Het is erg frustrerend voor Yea Salama voor mij‘, rechtvaardigde hij zichzelf TeleramaOp zijn Instagram-account toevoegen,natuurlijk begrip“Overweeg deze oefening met de journalist”erg frustrerend“.

Een mening gedeeld door zijn metgezel Hugo Manos in een interview over dit onderwerp in het programma Raak mijn tv niet aan. “Zoals hij al zei, heeft hij geen probleem met Leah Salameh, maar het is waar dat de twee manieren van werken volledig tegengesteld zijn.Dan zei hij.

De twee journalisten werken al twee jaar samen aan deze joint venture. Maar ondanks deze beslissing, die een groot deel van het publiek van het programma niet verbaasde, kondigde Laurent Roquier aan dat hij werkt “Met France 2 in nieuwe projecten om het schooljaar te beginnenEn hij zal er ook zijn.Volgend seizoen elke zondagavond naar Les Enfants de la télé.” Zijn avontuur met France Télévisions, dat een opmerkelijke wending nam toen hij het cultprogramma introduceerde We zijn niet in beddus het is nog niet voorbij, tot grote vreugde van haar fans.