Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Colin Trevorrow voltooit zijn dinosaurusavontuur in stijl

afgerond? niet afgewerkt ? bij de uitgang Colin Trevorrow Wij bevestigen hetJurassic World: The World Beyond Het zal het laatste deel van de saga zijn, de kijker wil “nee” schreeuwen, deze derde film is geslaagd. “Ik denk dat we de ronde hebben gedaan met deze personages, geeft hij toe 20 minuten. Maar er zijn nieuwe helden in deze film die kunnen worden ontwikkeld als het publiek ze goedkeurt…”

Hoe dan ook, de filmmaker verwende het publiek voor dit derde werk door de acteurs bij elkaar te brengen jura wereld en deze Jurassic ParkEen ware traktatie voor liefhebbers van het universum uitgevonden door Michael Crichton. “Het was een ongelooflijk emotioneel moment toen ik het voor het eerst zag Laura Dern, Sam Neil en Jeff Goldblum Hij herinnert zich Colin Trevorrow in de jeep, een beetje alsof mijn tienerdroom uitkwam. »

Hongerige dinosaurussen en vriendelijke helden

Met hun grote, scherpe tanden en vraatzuchtige eetlust zijn dinosaurussen duidelijk de sterren van de film. “De uitdaging was om een ​​balans te vinden tussen de scènes met de dinosaurussen en de meer intieme scènes, waarin we de gevoelens van de personages ontdekken die het publiek heeft leren kennen”, legt Colin Trevorrow uit. Dat maakt de film zo magisch: de spanning wordt nog versterkt doordat grote monsters de sympathieke helden bedreigen waarmee de kijker gehecht is geraakt.

“Dinosaurussen laten kinderen en volwassenen dromen”, benadrukt Colin Trevorrow. Hun grootte en het feit dat ze plotseling verdwenen zijn, maakt ze schattig. We willen meer over hen weten. Daarom hopen we oprecht dat ze terugkomen voor meer avonturen op de grote schermen.

READ  Hier begint het allemaal Spoilers: HV-beoordelingen, wat te verwachten volgende week (samenvattingen + video's 28 juni - 2 juli)