Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG: Wijnaldum is geslaagd voor de medische keuring

Georginio Wijnaldum is bijna een Paris Saint-Germain-speler. Woensdagmiddag slaagde de Nederlandse middenvelder met succes voor zijn medische keuring voor enige deelname, waardoor hij een beetje dichter bij de ondertekening bij de hoofdstadclub kwam. Deze controletests werden gehouden in Nederland, het land waar de speler zich momenteel voorbereidt op de EK 2021-wedstrijd naar keuze. De verloving van Wijnaldum met PSG volgt zeer binnenkort.

Op de 30e, en als de transferperiode op woensdag 9 juni opengaat, zal international “Orange” (75 picks) de eerste rekruut uit Parijs worden die al lange seizoenen op zoek is naar een ervaren middenvelder. Aan het einde van zijn contract bij Liverpool, de club waarmee hij in 2019 de Champions League won, biedt de 30-jarige dat profiel aan.

Ook probeerde hij woensdag de redenen uit te leggen waarom hij zijn contract bij de Reds niet verlengde. “Mensen zien het van buitenaf en begrijpen het niet”, legde hij uit. Veel fans vragen me waarom ik niet gewoon inging op het aanbod van Liverpool om mijn contract te verlengen. maar dat is niet alles. Het gaat om veel meer dan dat. Er zijn dingen gaande achter de schermen waar je als speler geen controle over hebt. Dat zal ik je na het toernooi uitleggen, want nu telt alleen het oranje team (de Nederlandse selectie). Wat ik bedoel is dat de staf, de clubstaf en mijn teamgenoten me wilden houden. Ik heb ze meer verteld. Daarna begrepen ze mijn beslissing volkomen. Het is belangrijk voor mij. “