Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

PSG Foot – Mauricio Pochettino onderhandelt over zijn vertrek uit Paris Saint-Germain!

Mauricio Pochettino, die graag bij Manchester United wil aansluiten, heeft zijn positie al aangekondigd bij de PSG-leiders. Ze wachten op groen licht van … Zidane.

Afgelopen zomer, nadat de naam Mauricio Pochettino werd gehoord door Tottenham en Real Madrid, een team Paris Saint Germain Ik denk dat hij het juiste deed door het contract van Mauricio Pochettino te verlengen. Deze aankondiging werd gedaan als een gemeenschappelijke wens om duidelijk te maken dat de Argentijn zichzelf voor de lange termijn in Paris Saint-Germain zag. Maar midden november, in een interview met The Guardian dat veel ophef veroorzaakte, zei Pochettino dat het PSG was die simpelweg de optie tot verlenging activeerde, en dat het er niets mee te maken had. “ Ik heb niet verlengd. Toen ik in januari tekende, was het een contract van 1,5 jaar en een optie voor één jaar. De club heeft deze optie geactiveerd en het is nu een extra seizoen Mauricio Pochettino overhandigde. We kennen een coach die meer staat te popelen om zijn contract te verlengen.

De Engelse journalist laat zijn voorganger vallen

In de tussentijd kan Poch’s wijsheid worden begrepen, gezien zijn waardering voor stijgende liefde. Onder de fans die het moeilijk hebben om het haperende spel te “verduren”, de kritiek van de pers en adviseurs, en de PSG-leiders die ervan dromen Zinedine Zidane binnen te halen, moet de Argentijn de wind van de bal voelen. Zozeer zelfs dat hij dicht bij Manchester United staat, die aan het einde van het seizoen Ralf Rangnick zal vervangen. De affiniteit is zo groot dat de ex-Tottenham-baas de komende weken een akkoord zou kunnen vinden. Dat is wat David Billington, een bekende voetbalcolumnist, zei, vooral in de Sunday Express en de Daily Mail.

READ  De man zal 550 kinderen verwekken door sperma te doneren

Alles is in handen van Zidane

De ontwapende adviseur, Billington, gaf zijn informatie aan Star en wierp een nieuw licht op de situatie. ” Hij heeft me duidelijk gemaakt dat Mauricio Pochettino dichter dan ooit bij een deal is om volgende zomer naar Manchester United te gaan. Ik kreeg te horen dat de Argentijn zijn superieuren had verteld dat hij PSG aan het einde van het seizoen zou willen verlaten, maar PSG accepteerde dat niet. Manchester United moet een schadevergoeding betalen, in de orde van grootte van 12 miljoen euro, en Pochettino een contract van vier jaar aanbieden. PSG zou Pochettino alleen laten gaan als ze het met Zidane eens waren, maar hij weigert op dit moment en zegt dat hij nog niet wil terugkeren.De journalist legde uit, ervan overtuigd dat Zinedine Zidane de sleutelhouder is van de toekomstige coach van Paris Saint-Germain. Woorden die de trends van de afgelopen weken bevestigen, want Pochettino had met Kerstmis de deur uit kunnen lopen als de voormalige Real Madrid-baas ja had gezegd tegen de aanbiedingen van Qatar.