Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Profiteer van dit aanbod voor minder dan 500 euro om New York te ontdekken

Profiteer van dit aanbod voor minder dan 500 euro om New York te ontdekken

Heeft u er altijd van gedroomd om New York City te ontdekken? Maak uw droom werkelijkheid met dit geweldige plan! Plan een verblijf vol ontdekkingen door vanaf € 479 naar New York te vertrekken met Cdiscount Voyages.

New York, bijgenaamd de Big Apple, is de grootste stad van de Verenigde Staten. Het ligt in het noordoosten van het land en bestaat uit vijf stadsdelen, waaronder Manhattan, Brooklyn, Queens, de Bronx en Staten Island. Deze opwindende stad zit vol met must-see plekken. Ontdek New York vanaf € 479 met Cdiscount Voyages. Deze kosmopolitische stad heeft het voordeel dat ze vele talen spreekt. Zo kunnen toeristen van hun reis genieten terwijl ze gemakkelijk met de lokale bevolking kunnen communiceren. Het staat bekend om zijn opwinding en wordt ook wel de stad die nooit slaapt genoemd. Of het nu gaat om de monumenten, musea, kleurrijke wijken of de verschillende activiteiten die worden aangeboden, er is geen risico dat u zich verveelt. Er is geen tekort aan ontspannende momenten of culturele ontdekkingen in een van de mooiste steden van de Verenigde Staten.

Verblijf in New York: ga naar een van de meest emblematische steden

Voor een adembenemend uitzicht ga je naar het Vrijheidsbeeld of de top van het beroemde Empire State Building. Trakteer uzelf op een onvergetelijke wandeling door Times Square voordat u kaartjes voor een Broadway-show bemachtigt. Voor een ontspannend moment vol natuur mag u Central Park met zijn 341 hectare aan groen en sculpturen niet vergeten. Cultuurliefhebbers zullen het Museum of Modern Art, het American Museum of Natural History en het Metropolitan Museum waarderen. Concerten, nachtclubs, karaoke en sportwedstrijden, er is voor ieder wat wils! Het aanbod bij Cdiscount Voyages omvat vliegtickets en accommodatie. Het hotel ligt in het stadscentrum in het 4-sterrenhotel Westgate New York Grand Central. Voor maximaal comfort tijdens uw reis geniet u van een luxe kamer met één queensize bed. Bekijk het actuele aanbod en boek je verblijf in New York vanaf € 479 bij Cdiscount Voyages.

READ  VK, Italië, VS... Waar en onder welke voorwaarden kunnen de Fransen reizen met Kerstmis?

Klik hier om te profiteren van het verblijfsaanbod in New York

Genoemde prijzen zijn indicatief en onder voorbehoud. Door op de links in dit artikel te klikken, accepteert u het plaatsen van cookies. QuandPartir kan een commissie verdienen als u iets koopt op de site van de partner.