Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Procureur-generaal New York klaagt Trump aan wegens belastingontduiking

“We vervolgen Donald Trump voor het overtreden van de wet… om winst te maken voor zichzelf, zijn familie en zijn bedrijf”, zei procureur-generaal Letitia James.

Op woensdag (21 september) kondigde de procureur-generaal van de staat New York, Letitia James, civiele rechtszaken tegen haar aan Donald Trump en een aantal van zijn zonen, die een onderzoek hebben geleid naar de belastingpraktijken van zijn groep, de Trump Organization.

De aanklager, een gekozen democraat die al jaren worstelt met de miljardair, zei dat ze namens de staat New York $ 250 miljoen aan schadevergoeding eist, evenals een bedrijfsverbod voor Donald Trump en zijn zonen Donald Trump Jr en Ivanka. Troef. En Erik Trump. De aanklacht ingediend bij het Hooggerechtshof van de staat New York,Het laat zien dat Donald Trump het vermogen (van zijn vermogen) ten onrechte heeft opgeblazen tot miljarden dollars om zichzelf oneerlijk te verrijken en het systeem te misleiden, en dat doen wij allemaal.‘, bevestigde ze.

Volgens hen is de waarde van de activa”Herhaaldelijk en continu gemanipuleerd“voor”Banken aanmoedigen om tegen gunstiger voorwaarden geld uit te lenen aan de Trump Organization“,”minder belasting betalen” waar “Verzekeringsmaatschappijen aansporen om verzekeringsdekking te bieden met hogere limieten en lagere premiesDienovereenkomstig beweert ze:het verbodVoor Donald Trump of de Trump OrganizationOm deel te nemen aan een aankoop van commercieel onroerend goed in de staat New York of om leningen te verkrijgen van een financiële instellingDe Trump-organisatie omvat gebouwen, luxe hotels, golfbanen en uitgaansgelegenheden.

READ  Vulkaanuitbarsting op La Palma - lavastroom: vernietigd voetbalveld en supermarkt, hoogtepunten van de dag

Er lopen verschillende onderzoeken

Het onderzoek werd in maart 2019 geopend na een explosieve getuigenis in het Congres in Washington door Michael Cohen, een van de voormalige persoonlijke advocaten van Donald Trump, die zijn frauduleuze beoordelingen naar boven of naar beneden rapporteerde. Op het sociale netwerk van Donald Trump, Truth Social, hekelde zijn woordvoerster Liz Harrington de rechtszaken.BeleidAfkomstig van de Democraten. “Ze maakten van New York City een derdewereldland. Ze laten gewelddadige criminelen de straat opgaan en gebruiken al hun energie om achter een succesvolle, gezagsgetrouwe zakenman aan te gaan, die hun grootste politieke tegenstander is.“Ik beschuldigde.”Deze mensen zijn gevaarlijk. President Trump overdreef zijn bezit niet, hij bagatelliseerde ze‘ zei ze weer.

Deze rechtszaken tegen Donald Trump komen bovenop verschillende onderzoeken die al lopen over de voormalige president (2017-2021), waaronder een in zijn presidentieel archief dat op 8 augustus leidde tot een verbluffende huiszoeking door de FBI in zijn woning. – Lago, Florida. De miljardair, die publiekelijk van plan is om in 2024 president te worden, wordt ook onderzocht vanwege zijn inspanningen om de verloren resultaten van de presidentsverkiezingen van 2020 van Joe Biden teniet te doen en zijn rol in de gewelddadige aanval op zijn aanhangers. tegen het Capitool op 6 januari. , 2021. Hij wordt momenteel in geen van deze andere zaken aangeklaagd.

Trump hekelt ‘nieuwe heksenjacht’

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft op woensdag 21 septemberNieuwe heksenjachtNa de belastingontduiking klacht ingediend door de procureur-generaal van New York. Voormalig vastgoedmagnaat heeft procureur-generaal Letitia James aangeklaagd wegens politieke aanklachten: “Ik had nooit gedacht dat deze zaak voor de rechter zou komen – totdat ik zag dat de peilingen zo slecht zijn‘, smeet hij op zijn Truth Social-netwerk.

READ  Karel III wordt zaterdag officieel tot koning uitgeroepen

zie ook Documenten over de nucleaire strategie van een vreemd land gevonden in het huis van Donald Trump