Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Probleem met de Boeing 747 van Lufthansa: 3 vliegtuigongelukken in Nederland

De Boeing 747-400-vloot van Lufthansa vloog het grootste deel van vorig jaar niet. Verschillende vliegtuigen werden voor een enkele reis naar de Mojave-woestijn gestuurd. Er zijn echter drie mensen gestrand op Twente Airport in Nederland en de klok tikt de mogelijkheid om de plaats te verlaten.

Drie in Nederland geparkeerde vliegtuigen bezorgen Lufthansa hoofdpijn. Foto: Getty Images

Toen de COVID-19-epidemie toesloeg, kwamen de luchtvaartmaatschappijen in grote problemen. Wat doe je met niet-vliegende vliegtuigen? Er was niet genoeg ruimte voor alle vliegtuigen die op de belangrijkste luchthavens landden, waardoor de vraag naar aanbieders van langetermijnopslag toenam. Lufthansa stuurde zes 747’s naar Twente, Nederland, wat meer problemen veroorzaakte dan het waard was.

Wat een probleem met Boeing 747’s

Dus je vraagt ​​je misschien af ​​wat het probleem is met drie Boeing 747-400’s die in Twente geparkeerd staan. Hij zei dat de Nederlandse Luchtvervoersautoriteit de luchthavenvergunningen heeft gewijzigd nadat de luchtvaartmaatschappij haar vliegtuigen had geland voor Simple Flying.

Lufthansa Boeing 747 landt in Twente, Nederland
Op 24 juli landden voor het laatst zes Boeing 747-400’s op de luchthaven Twente. Foto: Getty Images

Volgens het vliegtuig mochten Type E-vliegtuigen, zoals de Boeing 747-400, landen en vertrekken van de luchthaven voor niet-commerciële MRO-doeleinden en opslag toen het vliegtuig op de luchthaven aankwam. Dit werd echter gewijzigd zodat deze vliegtuigen alleen konden landen, maar niet opstijgen.

Wees geïnformeerd: Schrijf je voor ons in Dagelijks En Wekelijks Het bericht van de luchtvaartmaatschappij wordt verteerd.

Lufthansa wilde niet dat dit op de luchthaven zou gebeuren, al waren er op Twente Airport wel voorzieningen voor het afvoeren van de Boeing 747-400. Na hoger beroep heeft de Nederlandse luchthaven zes Lufthansa Boeing 747’s in de Twente toegestaan ​​de luchthaven te verlaten.

Lufthansa, Boeing 747, ging met pensioen
Na zijn komst naar deze faciliteit heeft de Nederlandse Luchtvaartautoriteit de vergunningen van de luchthaven gewijzigd. Foto: Getty Images

Het probleem met de verleende toestemming zit in de tijdlijn. Toestemming om uit Twente te vertrekken verloopt na 30 juni en verlenging van deze deadline is niet mogelijk. Dit geeft Lufthansa slechts drie maanden om zijn vliegtuig te verplaatsen. Een woordvoerder van Lufthansa vertelde Simple Flying,

“Er is geen teken of perspectief dat LH’s B744 na deze deadline zullen verlaten. In dit licht ontwikkelt LH alternatieve scenario’s voor de resterende 3B744 om af te wijken van ENS.”

Slecht nieuws voor de luchthaven?

Volgens de Nederlandstalige publicatie Dupontia, Het zou als een contractbreuk worden beschouwd als het resterende vliegtuig het veld zou verlaten, het zou duur zijn voor de luchthaven. Volgens de publicatie zou parkeren in het 747-veld $ 10.000 per vliegtuig ($ 7.11.750) per maand opleveren.

READ  Nederland: Boeren lopen weg bij gesprekken over milieustrategie
Lufthansa Boeing 747-400 met vertrek vanaf Twente Airport
Er werd toestemming verleend om de vlucht te laten vertrekken. Het komt eind juni uit. Foto: Getty Images

Als het vliegtuig echter stopt met het schenden van het contract, zal Twente het vliegtuig moeten demonteren, naar een andere faciliteit moeten verplaatsen en weer moeten stoppen. Hij kan volgend jaar het vliegtuig niet verlaten zoals oorspronkelijk gepland, en daarom kan hij de pagina van de overeenkomst met Lufthansa mogelijk niet onderhouden. Volgens de publicatie zou dit meer dan 000 800.000 (40.940.000) kunnen zijn, wat betekent dat het geld verdiend met het contract zal worden weggevaagd.

Wat doe je met Twente’s Boeing 747 play? Laat ons weten wat je denkt en waarom in de reacties hieronder!