Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pro D2 – Brive: CAB-directeur stelt Patrice Collazo, zijn staf en spelers een ultimatum

Pro D2 – Brive: CAB-directeur stelt Patrice Collazo, zijn staf en spelers een ultimatum

De Brivistes leden woensdag hun derde uitnederlaag met een 45-10 nederlaag in de Gepromoveerde Drome. Drie nederlagen in vijf wedstrijden waren niet echt aan de kant van Xavier Reck. Daarom riep de CAB General Manager zijn staf en spelers op om de koers uit te zetten voor drie onvermijdelijke overwinningen…

Wat de Ghoul Pro D2 ook zou moeten zijn, hij is niet zo sterk als verwacht. Helaas lijkt de voormalig bewoner van de top 14 het wat lastig te hebben aan de start van het toernooi. Het gebrek aan automatisering werd door de teammanager van Brevest ongetwijfeld gerechtvaardigd door het “gebrek aan gecombineerde ervaring” tijdens de nederlaag bij Montauban op 1 september. “Het is ook door deuren in de mond te nemen waarin men binnenkomt.”Patrice Collazo toegevoegd.

Sinds de start van het toernooi hebben de Brivistes er drie gewonnen. Tegenover Ajin en Montauban Valencia-De Romeinen maken woensdagavond het eerste blok af. Drie nederlagen in vijf wedstrijden spreekt Xavier Reck niet echt aan. Daarom besloot de algemeen directeur van de CAB de staf en spelers samen te brengen om de zaken recht te zetten.

[??? ?? ????? présenté par Signes Distinctifs : ???? \u26a1\ufe0f @CABCLRUGBY]

Wij hebben het antwoord… Pompidou blijft voor de derde keer op rij ongeslagen!
De Damiers wonnen deze wedstrijd met 45 tegen 10 van Brive! pic.twitter.com/LApyYrzGHl

– VRDR Rugby (@VRDRrugby) 13 september 2023

“We moesten ons uitspreken, we konden het niet loslaten. Het optreden was onaanvaardbaar, het gedrag was onaanvaardbaar en we moesten onze verantwoordelijkheden nemen. Ik begrijp de woede van de fans, de partners en alle fans van de club.” Woensdagavond hebben we de instelling niet geëerd, we hebben de club niet gerespecteerd.”“, legt hij uit in de columns van La Montagne.

Er werd een laatste waarschuwing voor drie wedstrijden ingesteld

En het lijkt erop dat Xavier Reck geen geduld wil hebben, want na dit eerste ijzige blok besloot hij een “ultimatum” te stellen aan zijn staf en spelers: “De koers is uitgezet voor de komende drie wedstrijden. Het is heel duidelijk: we moeten ze winnen. Allemaal. Het is noodzakelijk om weer op het goede pad te komen. De staf en de spelers zijn gedwongen hun verantwoordelijkheden onder ogen te zien. Er is een gebrek aan nederigheid geweest bij Valence-Romans en als sommige spelers geloven… dat Pro D2 gemakkelijk te onderhandelen zal zijn, hoop ik dat ze de taak die voor hen ligt snel zullen realiseren. Dit heeft het voordeel dat het duidelijk is.

De Brivistes staan ​​momenteel op de elfde plaats op de wereldranglijst Met 10 punten. De club uit Corrèze is dus verbonden met Monts-de-Marsan, Grenoble, Aurillac en Béziers.

READ  Mercato: Hij besluit naar Paris Saint-Germain te gaan om zich bij zijn idool te voegen!