Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Louis van Wales: deze enorme en onwaarschijnlijke vertraging stapelt zich op bij zijn neef Archie…

Prins Louis van Wales: deze enorme en onwaarschijnlijke vertraging stapelt zich op bij zijn neef Archie…

zij Twee kinderen hebben het lot met elkaar verbonden en kennen elkaar op dit moment niet… geboren in april 2018 en mei 2019, Louis of Wales, zoon van prins William, en Archie Mountbatten-WindsorHet leven van prins William, twee jonge jongens wiens leven vergelijkbaar had kunnen zijn. Als prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle daadwerkelijk in het VK zouden blijven, zouden we ons dat voorstellen Jongens kunnen medeplichtig zijn en samen opgroeien.

Ja, maar hier is het Dingen zijn verre van eenvoudig, vooral omdat “Megxit” Nu vestigde zich in Californië, de jongste zoon van koning Charles III en zijn Amerikaanse vrouw namen hun zoon weg van de Britse clan en baarden hem, Momenteel heeft hij nog nooit deelgenomen aan een koninklijke bijeenkomst. Bovendien, in tegenstelling tot Louis: toen hij nog maar vier jaar oud was, had hij Jubilee aangetrokken met zijn norsheid en nonsens.

Het schattige broertje van George (9 jaar) en Charlotte (7 jaar) staat op één punt echter achter zijn neef: in tegenstelling tot Archie (en de oudste van hen), De kleine jongen heeft nog nooit officiële bezoeken in het buitenland afgelegd! Het moet gezegd worden dat de afgelopen twee jaar alles veel moeilijker is geworden met de Covid-19-pandemie, en dat prins William en Kate Middleton er nu de voorkeur aan geven dat hun kinderen de school niet missen om een ​​aantal dagen naar het buitenland te gaan.

Ondertussen had Archie dit voorrecht… maar hij zou het zich niet mogen herinneren: in feite, Hij was pas vier maanden oud toen hij zijn ouders vergezelde naar Zuid-AfrikaHij verscheen twee keer voordat de hertogin van Sussex hem terugstuurde naar het VK, waardoor prins Harry de reis alleen moest afmaken. In die tijd waren de relaties tussen de echtgenoten en de koninklijke familie nog redelijk goed …

READ  Meghan Markle: Dit is het kant-en-klare excuus dat ze kan gebruiken om niet met Harry naar Groot-Brittannië te komen

Dus, wanneer was Lewis’ eerste buitenlandse reis? De kleine jongen heeft een nogal explosieve persoonlijkheid, hij zal zeker nog een beetje moeten groeien Voordat zijn ouders hem meenamen en met zijn broers en zussen George en Charlotte. Maar het zou nu niet te lang meer moeten duren… en waarom niet de tijd voor de kroning van zijn grootvader, koning Karel III, volgend jaar?