Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gerard Pique heeft het uitgemaakt met Shakira: een schokkende ontdekking van de voetballer, honderden graven gevonden

Dit is een van de verhalen die de pers in Spanje en de rest van de wereld doet schudden. Begin juni kwamen er geruchten over een splitsing tussen hen Gerard Piqué en zijn metgezel voor meer dan tien jaar, Shakira. Na een paar dagen hebben de twee sterren het ding geformaliseerd. “Het spijt ons te moeten bevestigen dat we uit elkaar gaan. Voor het welzijn van onze kinderen, wat onze hoogste prioriteit heeft, vragen we u hun privacy te respecteren”Ze zeiden toen. Sindsdien is het niet per se goed gegaan tussen Sasha’s ouders en Milano, die sinds hun scheiding moeite hebben om elkaar te onderhouden.

Volgens de informatie die in de pers is gepubliceerd, zal het verraad van Gerard Pique de reden zijn voor hun scheiding, en Bomba heeft ook een nieuw nummer uitgebracht waarin ze hun verhaal herinnert. Van zijn kant vond de voetballer die voor FC Barcelona speelt de liefde met Clara Shea, een jonge vrouw die in een van zijn bedrijven werkt. Het moet gezegd dat de 35-jarige atleet een echte zakenman is die projecten in het voetbal en daarbuiten vermenigvuldigt. In 2015 verwierf hij land in de buurt van Malaga, in Andalusië, met plannen om daar een luxe hotel te bouwen. Het probleem, het stuk grond dat de wereldkampioen voor zo’n 20 miljoen euro heeft gekocht, levert grote problemen op.

Er zijn bijna 250 graven ontdekt op zijn eigendom

Het ambitieuze project werd enkele jaren on hold gezet door een schokkende ontdekking. Volgens informatie van het Spaanse dagblad MerkEn de Ongeveer 250 graven Het werd gevonden op het terrein van Gerard Pique. Hoe lang duurt het om vanaf nu een luxe hotel te bouwen? Er moeten studies worden gedaan Om de eeuw te bepalen waarin deze noodlottige ontdekking dateert. “We hebben ongeveer 250 graven gegraven, de meeste zijn leeg. Zijn graven zijn misschien nooit gebruikt en zijn het niet waard om bewaard te blijven.”Archeoloog Alberto Compean vertelde de Andalusische media: Hoy Pur Hoy.

Volgens de archeoloog zou het project van Gerard Pique, als alles goed gaat, in januari 2023 groen licht krijgen van de autoriteiten.

READ  Camille Lacourt: Alice Detolinaire's goede metgezel voor ex-vriendin Valerie Page, het bewijs!