Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry en Meghan Markle, einde verhaal, kondigden een breuk aan in 2022.

Getrouwd sinds 2018, zouden prins Harry en Meghan Markle hun relatie binnen een paar maanden kunnen beëindigen, en om verrassende redenen.

Een sarcastische zet om de waarde van Meghan Markle en Prins Harry voor hun merk te maximaliseren om zo te faciliteren geldstroom In Montecito, volgens de verslaggever. Zonder enig bewijs aan te halen, suggereerde de commentator dat het paar te horen had gekregen dat hun zakelijke belangen het best gediend zouden worden als afzonderlijke entiteiten, in staat om onafhankelijke deals te sluiten en zich te concentreren op specifieke interessegebieden.

Goede pauze om te werken?

Hij zei op YouTube: het lijkt erop dat prins Harry en Meghan Markle tegen 2022 op weg zijn naar een Scheiding En hier is waarom: die mensen die ze veel geld, duizenden ponden, elke maand aan contracten betalen, zeiden eigenlijk: luister, het zou beter zijn als jullie onafhankelijk van elkaar waren.

De ouders van Archie en Lilipet verschenen echter Echtgenoot Op de cover van Time magazine afgelopen september. Samen maakten ze deel uit van De 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. daarvoor hebben ze Uithangbord Eén overeenkomst met Netflix, één met Spotify, altijd als duo. Alle projecten Ga door hun Amerikaanse instelling, Archewell.

Prins Harry

Ze hebben al aparte projecten

Daarnaast hebben ze elk hun eigen projecten. Prins Harry plant nog steeds een serie Netflix Op Invictus Games terwijl zijn vrouw werkt aan een feministische serie op hetzelfde kanaal. Ik begon ook te lobbyen bij senatoren om dat te doen slagen Rekening ouderschapsverlof.

Meghan Markle heeft een nieuwe bijnaam gekregen: het is erg beledigend.

Ze won haar beroep tegen Mail on Sunday. Meghan Markle geniet van haar overwinning, maar ze erft een zeurende bijnaam.

READ  "Get Out" staat bovenaan de lijst van de beste films van de 21e eeuw, volgens Amerikaanse scenarioschrijvers

Het belangrijkste is dat we nu collectief dapper genoeg zijn om de roddelindustrie opnieuw vorm te geven die mensen ertoe aanzet wreed te zijn en te profiteren van de leugens en pijn die ze veroorzaken. Dit is hoe Meghan Markle commentaar gaf op haar overwinning in beroep bij Mail on Sunday op 2 december.

Prins Harry en Meghan Markle

Bekritiseer zijn winnende oproep

Volgens informatie gerapporteerd door Agence France-Presse is het roddelblad, dat afgelopen februari werd veroordeeld voor inbreuk op de privacy, in tweede instantie veroordeeld voor publicatie. bericht die de hertogin van Sussex in 2018 aan haar vader richtte. Terwijl de voormalige communicatiemedewerker, Jason Knauf, onthulde dat ze Hij schreef deze brief in de wetenschap dat hij aan de hele wereld kon worden getoond, maar de rechter ontdekte een fout in het roddelblad.

Het is begrijpelijk dat de beslissing van het Hof van Beroep veel Londenaren woedend maakte. En in het bijzonder Piers Morgan, de aartsvijand van Meghan Markle.

De laatste was afgelopen maart zijn positie op Good Morning Britain kwijtgeraakt omdat hij twijfelde aan het woord waar de hertogin problemen mee had de gezondheid Geestelijke gezondheid en zelfmoordneigingen.

Prinses Pinokkio

Ook in de Daily Mail, gepost een chronisch Waarin Meghan Markle prinses Pinocchio wordt genoemd. Hij zei: Hoewel Megan haar vader officieel geen toestemming heeft gegeven om de brief vrij te geven, verwachtte ze het wel. Dankzij haar brieven en e-mails die in de rechtbank zijn onthuld, hebben we een heel ander beeld van Meghan als de zelfverklaarde heilige van privacy en eerlijkheid.

READ  Demi Moore draagt ​​een badpak met haar dochters en maakt indruk op haar!