Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins Harry: een verrassende verschijning vanuit huis, die doet denken aan Meghan, Diana en William

Terwijl hij wachtte om samen met zijn broer William in Kensington Gardens gevonden te worden, maakte prins Harry op 28 juni een prominente verschijning. Deel de hertog van Sussex in Diana Awards 2021 Eigenlijk gehouden, de gezondheidscrisis vereist. Tijdens een toespraak gefilmd vanuit zijn huis, in zijn huis in Californië in Montecito, noemde de 36-jarige natuurlijk zijn overleden moeder, evenals zijn vrouw Meghan Markle en zijn oudere broer.

De Diana Awards, in 1999 in het leven geroepen door de Britse regering om het werk van de prinses van Wales voort te zetten, eren elk jaar jonge mensen die zich inzetten voor hun gemeenschap. “Om te beginnen wil ik hulde brengen aan en het vieren van de geweldige jonge mensen die zich vandaag bij ons voegen. En waar je nu ook bent, ik wil je bedanken dat je deel uitmaakt van deze belangrijke tijd en een waardevolle aanwinst bent voor je gemeenschap.Prins Harry bevestigde het als eerste. Later deze week realiseerden mijn broer en ik de 60ste verjaardag van onze moeder, en ze zal heel trots op jullie allemaal zijn (…). Onze moeder geloofde dat jonge mensen de macht hebben om de wereld te veranderen. Ze geloofde in je kracht omdat ze die dag in dag uit ziet en op de gezichten van jonge mensen zoals jij.

De hertog van Sussex voegde toe:Meg en ik geloven eigenlijk dat onze wereld op het punt staat te veranderen, echte verandering in het voordeel van iedereen. Maar de vraag die voor ons ligt, is hoe deze verandering eruit zal zien?Wie is er beter dan prins Harry en Meghan Markle om over verandering te praten, degenen die de kroon zo dramatisch opschudden door de Britse monarchie te verlaten om hun welzijn voorrang te geven boven koninklijke plicht?

READ  Facebook volgt onophoudelijk klokkenluiders