Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carla Moro verschijnt in bikini, een verontrustend detail dat de aandacht van netizens trekt

Terwijl Carla Moro momenteel op vakantie is in Zuid-Europa, de jonge man De vrouw profiteert Een kans om een ​​geweldige foto te delen met zijn fans. gekleed Fantastisch Klein groen hemdje, het inmiddels beroemde reality-tv-filter dat midden in een blauwgekleurd zwembad staat waar je van droomt. Het is dus duidelijk dat zijn Volgers Het heeft niet nagelaten te reageren op deze voorbeeldige post, maar sommigen merkten niettemin verontrustende details op. bezwaar Het legt je alles uit zonder iets te wissen.

Carla Moro: Een fout die niet onopgemerkt blijft

algemeen alle wijzigingen

te veel seizoenen nuCarla Moro is een van de meest gevolgde reality-tv-persoonlijkheden. een ster Marseille Het heeft al een snelle opkomst doorgemaakt door toenemend succes. In termen van haar privéleven stond ze ook bekend als een heldere hemel. In feite is zijn relatie met Kevin Guedj Het maakte haar een heel gelukkige vrouw, die haar rol als moeder had gespeeld sinds de komst van de kleine Ruby. Echter, de gebeurtenissen tot op zekere hoogte ontketend Kort geleden.

inbegrepen In de kwestie van de duistere magie lijkt haar relatie met een aantal andere reality-tv-sterren nu gespannen. De jonge vrouw heeft onlangs aangekondigd dat ze vandaag nieuwe projecten heeft die verband houden met haar professionele activiteiten. begin Raak mijn tv niet aan, Carla Moro zei nog niet zo lang geleden dat ze een belangrijke keuze maakte: “We hebben besloten te stoppen. Het is een ingewikkelde beslissing. zij was een gunst ginder. We waren prima met deze productie.”. Haar keuze is echter duidelijk, je maakt geen deel meer uit van het avontuur De mensen van Marseille.

Een nieuw begin

Sterker nog, Carla Moro heeft nu nieuwe ambities. Ze staat ook op het punt een contract te tekenen met een andere zender voor een programma waarin haar aanwezigheid erg belangrijk zal zijn. geschiedenis met familie Marseille Daarna is het goed en heel goed afgelopen en heb ik vastgesteld dat deze beslissing zorgvuldig is overwogen. Als deze keuze niet gemakkelijk is, is het dat wel Het is toch definitief. Het is duidelijk dat de afgelopen weken niet echt gemakkelijk zijn geweest voor de jonge vrouw. Daarom waren deze vakanties in Griekenland zo welkom.

Zo blij met dit perfecte verblijf, besloot Carla Moro een leuk cadeau te doen voor haar gemeenschap. voordat je lid wordt c 8 En voor haar nieuwe project maakt ze gebruik van het eiland Mykonos om even uit te rusten, maar ook om te poseren! De reality-tv-ster, gekleed in een prachtig groen tweedelig stuk, draagt ​​het scherm bij haar Schoonheid. Natuurlijk waren er weer te veel fans om deze post te ontvangen, ook al leken sommigen erg verrast. bezwaar Leg uit waarom. Omdat de mooie blondine duidelijk kleine, kleine details over het hoofd heeft gezien.

Helemaal ondersteboven

zoals het is is geworden Meestal kon Carla Moro weer rekenen op een groot aantal Volgers Om het te complimenteren met deze foto. Zo werd de jonge vrouw beloond met meer dan 150 duizend likes. Terwijl tegelijkertijd positieve reacties het web overspoelden: “Je bent de beste”, “een hele mooie foto”, “een schoonheid zoals jij of niets”, “je hebt een gek lichaam, want daar ben je, je bent mooi”, “zeemeermin”, “zo mooi”, “ mooi”, “deze schoonheid”, “De mooiste en nieuwste”, “Een hele mooie foto”. Sommige reacties maakten het echter mogelijk om de fatale fout van de jonge vrouw te ontdekken. Inderdaad, Carla Moro had duidelijk haast om in haar beste licht op sociale netwerken te verschijnen en besteedde geen aandacht aan elk detail van haar outfit. versleten. Omdat zijn shirt duidelijk ondersteboven hangt!

Deze kleine charlatan ontsnapte duidelijk niet aan het toeziend oog. van Zijn fans die het hem niet nalieten te laten weten: “Je shirt, doe het binnenstebuiten”, “Het is tegenwoordig in de mode om een ​​badpak binnenstebuiten te dragen. Het is maar een vraag, beledig me niet! “Oh, ik ben waar je je bikini binnenstebuiten doet”, “Je steekt je shirt binnenstebuiten, ik zeg het je.” ik ik vertel je niks”. Kortom, velen van hen wezen op zijn fout zonder al te hard te zijn. Van haar kant reageerde Carla Moro niet op zijn verklaringen. Bovendien, als hij zou reageren op alle negatieve opmerkingen, zou zijn leven al grondig veranderd zijn. Omdat alle genomineerden voor reality-tv heel goed weten, wat? wijs het aan Moeilijk om consensus te bereiken!


READ  Française des Jeux valt aan omdat hij denkt dat hij minder kans heeft om de EuroMillions te winnen