Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prins George, 10, is bijna net zo groot als zijn moeder Kate Middleton op de traditionele kerstkaart

Prins George, 10, is bijna net zo groot als zijn moeder Kate Middleton op de traditionele kerstkaart

Op zaterdag 9 december deelde de familie Wells, zoals elk jaar, hun traditionele kerstkaart. Naast zijn moeder lijkt zijn oudste broer of zus een paar centimeter groter te zijn geworden.

Hij gaat staan ​​naast zijn moeder, die hem vanaf zijn middel omhelst. Prins George, 10, speelde het traditionele familiefotospel dat zijn familie elk jaar deelt om het Engelse volk zijn beste kerstwensen te wensen. Op de foto, in zwart-wit genomen, met een wat ouderwetse, bijna eeuwenoude uitstraling, staan ​​zijn vader Prins William, zijn zusje Prinses Charlotte (8 jaar oud) en zijn broer Prins Louis (5 jaar oud). Het oudste lid van de familie is gekleed in een nette en ontspannen look, een donkere broek en een wit overhemd, het haar is gestyled en zijn hand in zijn zak. “Onze familiekerstkaart 2023”, schreef de familie Wells onder de post, samen met boom- en hart-emoji’s.

Samen met Kerstmis

De foto werd eerder dit jaar gemaakt door fotograaf Josh Shiner in Windsor. Deze laatste familieleden droegen meestal spijkerbroeken, behalve de kleine Louis, die een bermuda droeg. De foto werd op zaterdag 9 december op sociale media gedeeld terwijl de stam de dag ervoor hun jaarlijkse kerstliedconcert bijwoonde met de titel Samen met KerstmisOnder de gewelven van Westminster Abbey. Het evenement, dat in het leven werd geroepen om “iedereen te bedanken die zoveel doet om baby’s, peuters en gezinnen in onze gemeenschappen in het Verenigd Koninkrijk te ondersteunen” tijdens de Covid-19-crisis, heeft zijn derde editie gevierd, nog steeds onder leiding van Kate Middleton.

READ  Live-uitzending - "Koh-Lanta, de legende": Laurent wint inzendingen en neemt Claude mee naar de finale

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >