Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Prachtige Belgische Elisabeth in een elektrische blauwe jurk met split: de jonge prinses rockt de hele familie!

Prachtige Belgische Elisabeth in een elektrische blauwe jurk met split: de jonge prinses rockt de hele familie!

Het Belgische koningshuis heeft gebruik gemaakt van de terugkeer van kinderen die in het buitenland studeren om een ​​traditioneel kerstfeest te organiseren voor hun eindejaarsfeesten. Zo verschenen koning Filip, zijn vrouw, koningin Mathilde en hun kinderen in ceremoniële kleding op het terrein van het Koninklijk Paleis. Als de koning en prins Emmanuel, 17, hebben gekozen voor een zeer discreet pak met stropdas, hebben de vrouwen van de familie gewed op de kleur om alle ogen te trekken. Missie geslaagd, vooral voor de oudste broer of zus, prinses Elizabeth.

De 21-jarige koos voor een oogverblindende elektrische jurk van Diane von Fustenberg, de kleur die ook werd gebruikt voor de clutch die ze droeg en de grote oorbellen die aan weerszijden van haar gezicht hingen. Een detail, niet in de laatste plaats, waar niemand aan ontkwam: de grote gleuf in zijn linkerbeen. Een sobere en ingetogen kant van schittering liet niemand onberoerd.

Koningin Mathilde heeft alles ingezet op een meer klassieke look sinds ze een rode jurk van Natan Couture droeg, genaaid met pailletten die niets lieten zien van haar lichaamsdelen. Het is een meer zwierige en bloemrijke jurk die de jonge Eléonore, 14, voor de gelegenheid droeg. De jongere was niet bestemd voor pumps zoals haar zus en moeder, maar eerder voor een paar klassieke zwarte ballerina’s, die haar look perfect versterken.

De koninklijke familie is bijna compleet!

Vakanties zijn meestal het perfecte excuus voor familiebijeenkomsten. Bij deze gelegenheid moest de koninklijke familie van België het echter stellen zonder eigen familie. Koning Filip en Koningin Mathilde konden namelijk niet rekenen op de aanwezigheid van hun zoon Gabriël, 19 jaar, die werd vastgehouden voor de opleiding die hij volgde aan de Koninklijke Militaire School in Brussel. Dit weerhield al deze kleintjes er niet van om te poseren voor de paparazzi en hun schattigste glimlach te winnen terwijl ze wachtten op de echte familiereünie en in volledige privacy!

READ  De 12 uur durende stakingen: wat Jean-Luc Reichmann werkelijk deed tijdens de uitzending van de wedstrijd!

Gefilmd voor televisie wordt dit kerstfeest op 25 december uitgezonden op RTL-TVI.