Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Potemkins bezoek aan de Verenigde Naties

De Hoge Commissaris voor de Mensenrechten brengt zijn verblijf daar onder streng toezicht door.

Van onze correspondent in Azië

Michelle Bachelet ontving een welkomstgeschenk Bij de landing in China.Xi Jinping’s boek over “respecteer de mensenrechtenHet werd overhandigd door Wang Yi, de minister van Buitenlandse Zaken, die hem maandag in Canton kwam verwelkomen. Elk land moetHij gaat zijn eigen wegOver dit onderwerp belde de meest autoritaire president sinds Mao tijdens een video-interview met de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties, die leidt Een zeldzaam bezoek aan Xinjiang Deze week kwamen er nieuwe ontdekkingen die de omvang bevestigen van de onderdrukking die door het communistische regime in deze provincie in het grote westen van China is georganiseerd.

De tweede wereldmacht wil de wereld een eigen versie van de geschiedenis opleggen ter gelegenheid van dit ongekende bezoek sinds 2005, terwijl gelekte documenten van de Chinese politie de arrestatie van meer dan een miljoen Turkssprekende mensen bevestigen. , in de naam van de strijd tegen

Dit artikel is alleen voor abonnees. Je hebt nog 84% om te ontdekken.

Vrijheid kent geen grenzen, net als je nieuwsgierigheid.

Lees je artikel verder voor € 0,99 voor de eerste maand

Al geabonneerd?
Inloggen

READ  Dixie Fire werd de op een na grootste brand in de geschiedenis van Californië