Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Porsche heeft Greyp overgenomen, de Kroatische fabrikant van geconnecteerde elektrische fietsen

Porsche is ook geïnteresseerd in elektrische fietsen en heeft nu een meerderheidsbelang in het Kroatische bedrijf Greyp.

Het Duitse sportwagenmerk is nauw betrokken bij elektrische technologie. In de toekomst is Porsche opgevoerd Solide samenwerking met Rimac Automobili, de wereldwijde specialist als er ooit een was in elektrische supercars. Porsche is nu betrokken bij een ander Kroatisch bedrijf.

Zuffenhausen heeft zojuist via haar dochteronderneming Porsche Ventures aangekondigd dat het een meerderheidsbelang heeft verworven in het kapitaal van Greyp Bikes, dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de fabricage van volledig geconnecteerde elektrische fietsen. Mate Rimac (oprichter van Rimac Automobili) en andere makers van het fietsmerk behouden een minderheidsbelang in het bedrijf.

Op weg naar een nieuwe reeks elektrische Porsche-fietsen?

De echte prestaties werden niet aangekondigd door de twee entiteiten. Aan de andere kant heeft Porsche aangekondigd dat het al zijn kennis zal inbrengen op het gebied van elektrische mobiliteit, maar ook op het gebied van tweewielige voertuigen: eerder dit jaar lanceerde het Duitse merk les eBike Sport en eBike Cross.

Porsche is meer dan ooit op weg naar totale elektrificatie en kondigt een totale investering van 15 miljard euro aan voor de komende vijf jaar om schone mobiliteitsoplossingen te ontwerpen, de uitdagingen van digitalisering aan te gaan en oplaadinfrastructuur te ontwikkelen.

READ  Freebox Wi-Fi Repeater-updates en verhelp het vervelende probleem