Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Polarstar Space in de Westfield Mall in Nederland in Leedshend

Polarstar Space in de Westfield Mall in Nederland in Leedshend

Het in Zweden gevestigde high-performance elektrische automerk Polstar opende vorige week de deuren van zijn nieuwe ruimte in de Westfield Mall in Nederland.

Polarstar was er al met de pop-up spot aan de zuidkant van de winkelbeleving die het vorig jaar opdeed. Met de officiële introductie kunnen geïnteresseerden nu op een vaste plek kennismaken met het merk en de modellen.

De locatie in Westfield Mall in Nederland is ontworpen tot op de millimeter van Polastars minimale ontwerpfilosofie en bevat de innovatieve benadering van het merk. Bezoekers kunnen Polarstar 1 en Polarstar 2 op verschillende manieren ontdekken en samenstellen; Live of interactieve scènes in Warjo en via virtual reality. Er zijn ook demo’s voor de proefrit.

Met vragen kunnen bezoekers altijd terecht bij Polarstar-experts, experts die kunnen praten over de filosofie en producten van het merk, en professionals die niet op commissiebasis werken. Polarstar vindt het belangrijk om een ​​klantervaring te bieden op plaatsen die echt consumentgericht zijn, in plaats van te focussen op moeilijke verkopen. Het publiek bepaalt hoeveel contact ze willen. Zodra de klant de juiste Polarstar heeft samengesteld, kan hij altijd en overal online bestellen. De bestelde poolster wordt vervolgens vanuit het Base Delivery Center bij u thuis afgeleverd.

We hebben geen distributeurs of garages in Polastar, maar we hebben wel zitplaatsen. Op deze leuke en rustige plekken kunnen klanten van over de hele wereld nu fysiek genieten van onze auto’s in de Westfield Mall in Nederland ”, aldus Thomas Ingenlath, CEO van Polarstar. Polarstar heeft er specifiek voor gekozen om een ​​ruimte te openen in Westfield Mall in Nederland, omdat deze nieuwe innovatieve winkelformule past bij de manier waarop consumenten comfortabel willen zijn bij het kiezen van een nieuwe elektrische auto.

READ  Het oudste deel van Nederland is 420 miljoen jaar oud en vind je in Zeeland

Nu 280 winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden nieuwe ruimte openen in het unieke winkelcentrum, is het geplande Nederlandse netwerk Polastar-ruimtes grotendeels gelanceerd. Andere locaties zijn onder meer Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam en binnenkort ook Amsterdam.

De Pole Star debuteerde eind 2019 in Nederland met zijn exclusieve Polarstar 1, een high-end hybride hybride elektromotor die twee elektromotoren en een krachtige benzinemotor combineert. Hij levert 609 pk en 1.000 Nm koppel. Dankzij zijn grote accu kan deze extra hybride tot 124 kilometer (WLTP) rijden op volle lading.

Het Zweedse merk maakte in 2020 een verbetering door met de volledig elektrische fastback-sportwagen Polistar 2, met vijf, 408 pk, 660 Nm tractie, vierwielaandrijving en een actieradius van 470 km (WLTP). Het is ’s werelds eerste auto met een Android-infotainmentsysteem met toegang tot Google Apps en diensten zoals Google Assistant, Google Maps en gespecialiseerde applicaties via de Google Play Store. Pole Star zal binnenkort nieuwe versies van de Polarstar 2 uitbrengen, die voor een groter publiek toegankelijk zullen zijn.