Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pokémon Crimson Violet: dit is een val waarin je al een keer bent gevallen!

Pokémon Crimson Violet: dit is een val waarin je al een keer bent gevallen!

De landen van Paldea zitten vol met Pokemon en ze gedragen zich niet allemaal op dezelfde manier. Sommigen verplaatsen zich alleen, verstoppen zich, zwemmen of verplaatsen zich zelfs in zwermen en het is heel gemakkelijk om zeer complexe situaties te creëren door door het uitgestrekte land te dwalen. Pokémon scharlaken en paars.

Stier kuddes

Pokemon Scarlett en Violet zagen het Stier van Paldea, Deze nieuwe versie van de Pokémon van de oude generatie bestaat in drie vormen en is daarom gewild bij spelers die alles willen verzamelen.

Als u op zoek bent naar alle vormen van Tauros de Paldea, nodig ik u uit om onze gids over dit onderwerp te raadplegen om alles te weten te komen over deze kleine tippets.

Het probleem met deze Pokemon is dat ze dat niet doen Ze verplaatsen zich alleen in grote groepen. Tot nu toe geen echt probleem, zegt u, en u zou gelijk hebben als ze niet dezelfde snelheid hadden als een straaljager en niet zo agressief waren.

Taurus maakt zelfs deel uit van de Pokémons die je zult nemen aggro, of je het nu leuk vindt of niet een keer genoeg in de buurt. Dan zijn er twee scenario’s tegen de kudde boze monsters: wegrennen waar Begin een kruistocht tegen de hele groep, zoals dit bericht goed laat zien u/Lunar_Kat94.

Stierkuddes, enorme verschijningen en heldere Stier

Als u op zoek bent naar collectie Helder Je weet het zeker Enorme verschijningen. Perfect om je geluk te beproeven bij kleurenroulette, maar je kunt jezelf in een menigte van Stier bevinden wiens enige doel is om je in een duel van 30 minuten te vangen.

READ  Hoe de VS terug willen naar de maan (voordat ze op Mars mikken)

Het ergste van deze situatie is dat je de functie niet eens kunt gebruiken “rechtdoor” In dit soort situaties vanwege de enorme snelheid van deze Pokémon.

Dit alles maakt het jagen op Tauros en andere Pokémon van dit type relatief ingewikkeld of garandeert in ieder geval dat je in situaties terechtkomt die grappig genoeg zijn om op te noemen.