Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

En de gratis Epic Games Store-game op 15 december is…

We houden van gratis games bij Epic en het is nu traditie: vanaf half december biedt de Epic Games Store één game per dag om voor iedereen te downloaden. En we vallen voorzichtig aan met een kleine torenverdediging uit een serie die zich vooral richt op mobiele telefoons.

  • Download Bloons TD 6 gratis uit de Epic Games Store.

Bloons TD 6

Halve adventskalender begint langzaam, met een kleine torenverdedigingsesthetiek die kleurrijk is maar onherstelbaar doet denken aan een mobiel spel. Dit is ook waar de serie vandaan komt en deze zesde aflevering bouwt voort op dezelfde mechanica als zijn vijf voorgangers, waardoor de inhoud enorm wordt uitgebreid.. Creëer de perfecte verdediging door superapentorens, upgrades, helden en actieve vaardigheden te combineren en vernietig vervolgens de binnenvallende Bloons tot het laatst!

Millennium

Epic Games Store: 1 dag = 1 gratis spel

Het begint nu en loopt tot 29 december. Elke dag om 17.00 uur kun je naar het gedeelte met gratis games van de Epic Games Store om een ​​game te downloaden die voor altijd in je bibliotheek blijft.. Elke keer krijg je een venster in het nieuwe venster om te downloaden en rechts een aanwijzing waarmee je het spel van de volgende dag kunt raden. Vaak bundelen spelers hun inspanningen om snel het antwoord te vinden en anderen te waarschuwen voor wat hen binnen 24 uur te wachten staat.

READ  Phishing: pas op voor deze nep-update op Google Chrome die virussen verspreidt