Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Aristoi (Nantes): “Eerder speelde Castelletto niet” tegen Monaco

Pierre Aristoi (Nantes): “Eerder speelde Castelletto niet” tegen Monaco

Fabian Sentonzi is nog steeds geblesseerd (Iscios), Nathan Zizzi werd deze week geopereerd aan een blindedarmontsteking: Pierre Aristoi zal vrijdag tegen Monaco (21.00 uur CEST) een zeer verminderde verdediging hebben. Vooral omdat Jean-Charles Castelletto, die hem graag wil uitschakelen, deze ontmoeting niet wil spelen: ‘Ik vind het helemaal geen goede oplossing, Dat werd donderdag op een persconferentie uitgelegd door coach van FC Nantes. Als er een probleem was, had het al lang geleden opgelost moeten zijn. Ik ben geen fan van dergelijke methoden. Er is maar één ding dat mij interesseert, en dat zijn de belangen van Nantes, aangezien het moment waarop de belangen van Nantes worden genegeerd, mij niet bevredigt. »

Pierre Aristoi sprak vandaag, donderdag, met verslaggevers na de ochtendsessie en vóór de geplande bijeenkomst tussen de leiders en vertegenwoordigers van de Kameroense international om het probleem op te lossen. “Terwijl ik met je praat, worden er vergaderingen gepland, maar het spreekt voor zich dat hij niet speelt, nee.”voortgang.

Zo zou een jonge middenvelder (Junior Diaz?) kunnen starten tegen de leider van Monaco, terwijl de Kanaries al haast hebben, na twee nederlagen in twee dagen, tegen Toulouse (1-2) en Lille (0-2), in een binnenklimaat corrupt.