Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philips koppelt zijn OneBlade-scheerapparaat aan een smartphone

Philips koppelt zijn OneBlade-scheerapparaat aan een smartphone

Het Internet of Things (of Internet of Things voor Anglophiles) is een concept dat al lang bekend is. Al enkele jaren wordt connectiviteit op verrassende manieren geïntroduceerd in onze huishoudelijke apparaten en toiletartikelen. Het Nederlandse bedrijf Philips lijkt zich deze verbazingwekkende associaties te hebben toegeëigend door een aantal toepassingen aan te bieden voor blenders en friteuses. Hygiëneproducten werden niet verwaarloosd en ook de Sonicare elektrische tandenborstel werd geëerd met zijn smartphoneconnectiviteit. Daarom wordt een van de houders van het merk, het OneBlade-scheermes, dankzij een zekere ervaring op dit gebied, en niet te vergeten de naam ervan, geassocieerd met onze smartphones die zijn uitgerust met de Philips Daily Care-applicatie.

Net als de Sonicare BDE is de OneBlade 360 ​​QP4631/65 uitgerust met meerdere sensoren om de bewegingen van de gebruiker te analyseren en hem te begeleiden bij het hanteren van zijn apparaat. Dankzij meerdere algoritmen kan de applicatie aangeven dat het mesje te snel is gepasseerd of te lang op een bepaald gebied is gebleven: het idee is om een ​​effectieve scheerbeurt te bereiken die de huid niet irriteert. Bovendien zou Philips Daily Care bebaarde mannen moeten helpen bij het uitproberen van een verscheidenheid aan gezichtshaarstijlen, van een eenvoudige potloodsnor tot een Van Dyke-stijl, bakkebaarden en zelfs een hoefijzer. Dankzij het filter kan iedereen op het scherm van zijn telefoon ontdekken hoe het eruit zal zien zodra de snede is gemaakt, om te voorkomen dat hij een ongepaste maat moet aannemen. Let op: als de gebruiker al een baard heeft, is het resultaat slechts licht zichtbaar.

READ  Lancering van de wereldwijde minimumbelasting van 15%.

Afgezien van deze feature lijkt de OneBlade 360 ​​QP4631/65 sterk op eerdere versies van het toestel. We vinden de beroemde dubbelzijdige vibrerende OneBlade-mesjes waarvan de vorm is gebaseerd op de vorm van oude mechanische scheerapparaten voor precisie. Merk op dat er een hoofd van 360 graden is voorzien: het draait heen en weer zoals het klassieke OneBlade-hoofd, maar ook van links naar rechts om perfect bij de rondingen van het gezicht te passen. De geselecteerde Li-ion-batterij belooft constant vermogen, zelfs na 60 minuten scheren, met een oplaadtijd van één uur.

Het OneBlade 360 ​​Scheermes met Connectivity Face + Body QP4631/65 is al verkrijgbaar voor € 74,99. Deze versie wordt geleverd met een USB-kabel voor aansluiting op de oplader (niet meegeleverd), een harde draagtas, een gezichtsgeleider, een lichaamsgeleider en een verstelbare laars. Een minder accessoireversie van de OneBlade 360 ​​met Visage QP4530/30-connectiviteit, zonder laarzen, kabel of hoes, is ook verkrijgbaar voor € 52,99.

Advertentie Uw inhoud gaat hieronder verder