Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philippe Chevalier bekritiseert zijn politieke visie scherp (video)

Philippe Chevalier bekritiseert zijn politieke visie scherp (video)

Philippe Chevalier heeft geen tong in zijn zak. De beroemde komiek van het duo Chevalier en La Spall geeft zijn mening over politiek en de kandidaten voor de presidentsverkiezingen van 2022.

Philip Chevalier Hij was jarenlang conservatief. Maar als hij ervoor kiest om zijn mond open te doen, doet hij de dingen niet half. In feite, deze dinsdag 19 oktober, Jordan de Luxe De artiest ontvangt het creatieve comedian duo Chevalier en La Espalis in zijn presentatie Instant luxeHet is volledig te vinden op Télé Star Play. Een gelegenheid voor de journalist om met zijn gast de komende presidentsverkiezingen te bespreken. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de 65-jarige een sterke stem heeft in de politiek van het land.

Ik kan niet bij Macron zijn

tussenin Eric Zemmour En Marine Le PenEn Philip Chevalier Erkent dat hij zal stemmen op de voormalige voorzitter van de Nationale Assemblee. Dan tussen het en Emmanuel Macron, zou het stripboek er ook voor kiezen: “Ik ben niet helemaal rechts. Ik ben bang voor globalisering. Ik ben bang voor het bedrijf dat ons wordt getoond. Ik hou niet van transhumanisme. Ik hou niet van kunstmatige intelligentie. Ik hou van wat Philippe de Villiers ‘het werk van het hart en de hand’ noemt.verklaart. Dicht bij zijn eigen, vervolgt hij: “Ik ben een soeverein, en ik kan geen Europeaan zijn, dus Ik kan niet bij (Emmanuel) Macron zijn.

jaIk heb geen les te nemen

Ik besloot gewoon een grapje te maken, Philip Chevalier Ik wilde dit delicate onderwerp nooit aansnijden: “Dit is de eerste keer dat ik het over politiek heb. Ik denk dat de kunstenaar zich niet moet houden‘, zo geeft hij zelf toe dankzij het duo waarmee hij vormde Regis LaspaleisDeze kwestie had niet eerder ter sprake kunnen komen. “Hij wilde niet dat we hierover praatten en ik dacht dat hij gelijk had‘, legt hij uit over zijn voormalige partner. Maar hij kwam in opstand tegen de huidige regering, dus hij koos ervoor om te spreken:We zijn echt op een punt waar het echt is mensen die moe zijn“En wat anderen zeggen over zijn politieke opvattingen.”Mijn vrouw is Senegalese, dus ik heb geen les te leren‘, besluit hij.

READ  Quinté PMU - PRIX DE SAINT-CHAMOND Racevoorspelling 3 oktober 2022