Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Perfect om te genieten van EURO 2024

Perfect om te genieten van EURO 2024

De ViewSonic X1000-4K videoprojector is momenteel te koop bij Son-Video. Met een korting van bijna € 1.000,- zou dit het perfecte moment kunnen zijn om te upgraden van een traditionele tv naar een videoprojector.

Hoe geniet jij zowel in de bioscoop van je favoriete films en series? Hoe kun je optimaal profiteren van die grote witte muur achter de tv? Het antwoord ligt absoluut in 4K-videoprojectoren En als je er naar op zoek bent: Son-Video biedt momenteel een hele mooie aanbieding aan op het model met ultrakorte brandpuntsafstand van ViewSonic: de X1000-4K.

De X1000-4K-videoprojector daalt onder de € 1.400

Normaal gesproken kost het 2.390 euro. De ViewSonic X1000-4K-videoprojector daalt naar € 1.399 Op Son-Video.com. Een daling van € 991 (-41,46%) komt op het juiste momentwant tussen het EK 2024 en de Olympische Spelen in Parijs zal er geen tekort zijn aan mogelijkheden om van grote sportevenementen in 4K-resolutie te genieten.

Videoprojector in de woonkamer

Aan de leveringskant, Akoestisch zicht Uw bestelling wordt binnen 24 uur verzonden, zodat u uw videoprojector snel in huis heeft (en u deze ook kunt ophalen in een van hun winkels). Er zijn geen extra kosten. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, Je hebt 15 dagen de tijd om een ​​volledige terugbetaling te krijgen : Een hele goede garantie als het gaat om de besteding van zo’n bedrag.

Hoeveel is de ViewSonic X1000-4K videoprojector waard?

Het eerste dat opvalt als je naar de ViewSonic X1000-4K kijkt, is natuurlijk Het strakke en moderne ontwerp Die perfect in elke huiskamer past.

READ  Gratis tags met Discovery en streamt een van zijn populaire kanalen gratis op Freebox TV

Afgezien van esthetische overwegingen heeft deze videoprojector vele kwaliteiten die hem tot een van de benchmarks voor modellen met ultrakorte projectieafstand maken, en dat begint met Zijn beeldkwaliteit.

In staat zich te verspreiden 2,5 m diagonaal op slechts 38 cm van de muur Of op canvas, met deze videoprojector krijgt u een mooi, groot beeld van alle inhoud die u wilt weergeven.

De ViewSonic videoprojector in de woonkamer zendt een film uit met een paard eropDe ViewSonic videoprojector in de woonkamer zendt een film uit met een paard erop

mooi » Omdat we het hier over hebben4K HDR beeld weergegeven dankzij 2400 lumen Een apparaat dat u volledige onderdompeling garandeert, zelfs in een slecht verlichte kamer.

Videoprojectoren worden vaak uitgekozen vanwege hun gebrek aan geluidskwaliteit. Maar de ViewSonic wordt geleverd met een Harman Kardon stereoluidspreker van 40 watt! Uiteraard beleeft u een betere ervaring door uw videoprojector uit te rusten met een thuisbioscoop, maar ook zonder is deze op zichzelf ruim voldoende voor standaardgebruik.

Eindelijk, Hij beschikt over 3 HDMI-poorten: ideaal voor het aansluiten van een gameconsole Of Chromecast, omdat het kleine zwakke punt is dat Netflix niet standaard op zijn besturingssysteem staat…

Originele resolutie 3840 x 2160 pixels (UHD 4K)
HDR-compatibel Ja
Afmetingen (L x D x H) 757 x 291 x 169 mm
het gewicht 9,4 kg
Aantal HDMI-poorten 3
Gegarandeerd Twee jaar
ViewSonic videoprojector in de woonkamerViewSonic videoprojector in de woonkamer

Meest

  • De beeldkwaliteit is uitstekend
  • Snelle en intuïtieve installatie
  • De afwerkingen zijn erg mooi
  • Harman Kardon geïntegreerde luidsprekers

het minste

  • Netflix is ​​afwezig…
  • Perfecte colorimetrie