Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pensioen van Philip Gilbert – Philip Gilbert heeft een officieel boek over zijn carrière uitgebracht

(Belga) Philip Gilbert presenteerde op zaterdagmiddag op de top van de Kaubergkust (Valkenburg, Nederland) het officiële boek dat herinnert aan zijn carrière als profwielrenner.

Philip Gilbert presenteerde zijn officiële boek zaterdag rond 12.00 uur tijdens Vail’s Last Journey aan de beroemde kust van Coburg, gelegen in Valkenburg, Nederland, waar Philip Gilbert in 2012 de wereldkampioenstitel won. Philip Gilbert besloot dat hij zijn carrière dit seizoen beëindigde, na 20 jaar als professional. Journalist Stephane Therion vertelde over zijn hele carrière schriftelijk, met de vete met wie hij vele uren interviewde. Philip Gilbert legde tijdens de persconferentie uit: “We hebben twee verschillende locaties kunnen combineren. Ik als acteur als loper en Stefans positie als journalist of toeschouwer. Het was interessant om dat op de pagina te zetten.” De eerste boeken waren al uitverkocht tijdens het evenement “Phil’s last ride” op zaterdag ter ere van de loper uit Remouchamps. “Ik zie dat er al een rij staat en mensen willen graag weten wat leuk is”, juichte Philip Gilbert aan het einde van de persconferentie van zaterdag. Op 40-jarige leeftijd won Philippe Gilbert de wereldtitel, vier keer in de Amstel Gold, maar ook vier van de vijf mijlpalen met Luik-Bastenaken-Luik, Parijs-Roubaix, Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Lombardije. Met zijn dubbele titel van Belgisch kampioen won hij ook elf etappes in de Grote Rondes. (Belga)

READ  OL: Anthony Lopez is geen profeet in zijn land, Onana is meer dan goed om zich bij Rhône te voegen in de transferperiode