Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paus Franciscus spreekt openhartig over de verhalen van zijn hart en een “kleine misstap” in zijn aanstaande autobiografie

Paus Franciscus spreekt openhartig over de verhalen van zijn hart en een “kleine misstap” in zijn aanstaande autobiografie

Andreas Solaro/AFP Paus Franciscus spreekt over zijn hartverhalen en een ‘kleine misstap’ in zijn aanstaande autobiografie (foto van paus Franciscus genomen op 13 maart 2024)

Andreas Solaro/AFP

Paus Franciscus spreekt over zijn hartverhalen en een ‘kleine misstap’ in zijn aanstaande autobiografie (foto van paus Franciscus genomen op 13 maart 2024)

Vaticaan – liefde, glorie en pausdom. Hij had al een relatie en had een Kleine slip ‘Toen hij seminarist was. Paus Franciscus kondigde verrassende ontdekkingen voor de mensheid aan in zijn autobiografie die volgende week zal verschijnen.

in Leven: mijn verhaal door een grote geschiedenisgepubliceerd door HarperCollins op 19 maart, schetst Jorge Bergoglio de hoogtepunten van zijn leven, van zijn eerste liefde tot de heerschappij van de katholieke kerk.

A “klein slipje”

Dit boek is geschreven in de vorm van een gesprek met een Italiaanse journalist. Hoewel er veel passages uit zijn 350 pagina's tellende reis bekend zijn, zijn de geheimen van de 87-jarige jezuïet over zijn liefdesleven veel minder bekend.

In deze geschriften vertrouwt de eerste paus in Zuid-Amerika dus op zijn eerste paus ” Vriendin “ Toen hij een tiener was, A “klein slipje” Toen hij nog student was aan het seminarie “verblind” Door het meisje dat “Ze trekt de aandacht met haar schoonheid en intelligentie.”.

“Een week lang had ik zijn beeld in mijn gedachten en had ik moeite met bidden! Gelukkig ging dit voorbij en wijdde ik mij lichamelijk en geestelijk aan mijn roeping.Hij bekent.

“Raadpleeg eens per week een psychiater.”

Drie maanden nadat hij een sensatie veroorzaakte door de zegening van koppels van hetzelfde geslacht toe te staan, negeerde de paus deze aanvallen, vooral in het conservatieve kamp, ​​dat hem beschuldigde van… “Vernietiging van het pausdom” Door kerkhervorming.

READ  Frankrijk financiert tegen eind 2022 geen projecten meer voor de exploitatie van fossiele brandstoffen in het buitenland

“Als ik zou moeten afgaan op alles wat mensen over mij zeggen, zou ik één keer per week naar een psycholoog moeten gaan!”Hij maakt grapjes terwijl hij zijn keuze accepteert om de baan te ontheiligen.

Paus Franciscus keerde ook terug naar de toestand van zijn kwetsbare gezondheid, die steeds meer onder de loep wordt genomen, en herhaalde dat hij geen “Ernstige reden” zijn positie op te geven “verre hypothese” Wat alleen in dit geval gerechtvaardigd zal zijn “Ernstige lichamelijke handicap”.

Ondanks een buikoperatie in 2023 en de terugkerende bronchitis van de afgelopen maanden, houdt hij een hectisch tempo aan in Rome en plant hij aan het einde van de zomer een lange reis naar Azië.

Zie ook op HuffPost: