Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paul McCartney, Elton John en Joan Jett rouwen om de Rolling Stones-drummer

Verschillende muziekpersoonlijkheden brachten hulde aan het historische lid van de beroemde rockband, die dinsdagavond op 80-jarige leeftijd overleed.

Rolling Stones-drummer Charlie Watts is dinsdag 24 augustus op 80-jarige leeftijd overleden. Grote namen in de rockmuziek haastten zich om hem te eren. Allereerst Paul McCartney, een voormalige Beatle:

“Ik ben zo verdrietig om te horen dat Charlie Watts is overleden. Hij was een geweldige man. Ik wist dat hij ziek was, maar ik wist niet dat hij zo ziek was. Hij stuurde zoveel liefde naar zijn familie. C” Het is verschrikkelijk voor de Rolling Stones ook. Charlie was hun leraar. Ik hou van je, Charly. Ik heb altijd van je gehouden. “

The Beatles-drummer Ringo Starr deed mee met de boodschap van Paul McCartney: “God bless Charlie Watts,” schreef op Twitter. “We zullen je missen man. Vrede en liefde voor je familie.”

Brian Wilson, zanger van The Beach Boys, ‘In shock,’ zei hij tegen zichzelf.. “Rust in vrede Charlie Watts”, Zoals Liam Gallagher op Twitter plaatste, voormalig Oasis-zanger. “Charlie Watts was de meest elegante en welverdiende drummer in de rock”, Rocker Joan Jett toegevoegd. “Hij speelde precies wat nodig was – niet meer en niet minder. Hij was uniek.”

“De ultieme drummer”

Duran Duran ontvangt hem Van zijn kant, “een gulle, elegante, gulle en oprechte man” en Nile Rodgers “Geweldig man”. “Het is een heel trieste dag”, Elton John toegevoegd. “Charlie Watts was de ultieme drummer. Een man van zeldzame elegantie, opwindend om naar te luisteren.” Voor rapper QuestloveCharlie Watts was het “hart van de rock-‘n-roll”.

READ  Verdacht van vals spelen na twee keer winnen door Scratch

Charlie Watts schuwt altijd de dwaasheden van zijn naaste metgezellen van de Rolling Stones en wordt beschouwd als “een van de grootste drummers van zijn generatie”. Met zijn onsentimentele gezicht en unaniem erkend talent voor duetritme, leverde hij op het podium het perfecte tegenovergestelde van de hectische swing van Mick Jagger en de elektrische capriolen van gitaristen Keith Richards en Ronnie Wood.

De drummer, die in juni 80 werd, is sinds 1963 lid van de Rolling Stones, samen met frontman Mick Jagger en gitarist Keith Richards, Charlie Watts behoorde tot de oudste leden van de beroemde rockband, die getuige was van de parade van Mick. Taylor, Ronnie Wood of zelfs Bill Wyman.