Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Ruthens verzoek van Galtier

Paris Saint-Germain: Ruthens verzoek van Galtier

4-4-2 appartement in Lille en Nice, 3-4-3 in Paris Saint-Germain, Christophe Galtier is niet het type om het systeem tijdens het seizoen te veranderen. Jerome Rothen is echter van mening dat de coach van de hoofdstad zijn versie snel moet herzien.

“De uitrusting moet evolueren. Als het niveau omhoog gaat, hebben we de indruk dat het team erg uit balans is, dat het veel gelegenheden accepteert. Gisteren (woensdag) had Jesus (Donnarumma) doelpunten nodig om te voorkomen dat Benfica scoorde en balbezit had. een gelijkspel. Het hoort bij het spel. .Een goede keeper hebben is belangrijk, dat klopt”, aldus de RMC-adviseur.

“Misschien moeten we terugkomen met een meer klassiek schema, vier achter met een versterking in het midden. Ik was daar in het begin niet zo kieskeurig over, maar de drie vooraan kunnen niet worden verbroken. Als je drie achter je speelt, doe ik dat niet ik weet niet of de zuigers aanstootgevend zijn. Het is zeker dat de bal er niet doorheen gaat. Het ligt te hoog op de grond, maar we gebruiken het niet. Zelfs zij kijken! Het is hoog als je de bal verliest “Ongeveer vijf spelers zijn uitgeschakeld en er is een onbalans en dat is belangrijk”, voegde Rothen eraan toe.

14.015 keer gelezen – Geschreven door Youssef Towetieh op 10/06/2022 om 23:52


READ  video. Nederland - Frankrijk: het verbluffende tweede doelpunt van Kylian Mbappé gaat voorbij de bovenhoek en haalt Michel Platini in op de ranglijst van topscorers