Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Pochettino Messi, ongeval gesloten

Mauricio Pochettino en Lionel Messi verklaarden na het vervangen van de Argentijn in Paris Saint-Germain (2-1), volgens informatie van L’Equipe bevestigd door RMC Sport. Er is geen probleem tussen de twee mannen.

Ga verder, er is niets meer te zien. Volgens de informatie ontvangen van het team Mauricio Pochettino en Lionel Messi, bevestigd door RMC Sport, bevestigden kort de dag nadat de Argentijn werd gewisseld in de 76e minuut van de wedstrijd Paris Saint-Germain (2-1) op zondag. Het ongeval was gesloten, er is geen probleem onder de burgers.

De zesvoudig Ballon d’Or leek weinig van zijn weg van het veld te hebben geproefd om zondag plaats te maken voor Achraf Hakimi. Hij raakte amper Pochettino’s hand aan voordat hij van de bank staarde en op zeer milde wijze feestvierde met het winnende doelpunt van Mauro Icardi in blessuretijd.

Vlak voordat hij werd vervangen, raakte Messi zijn knieën aan. Dit waarschuwde Pochettino en zijn Parijse staf, die hem vervolgens vroegen of alles in orde was. De Argentijn reageerde bevestigend. Maar de Parijse coach besloot hem te vervangen, zodat hij niet zou worden blootgesteld aan het minste gevaar met de ster. Bij het verantwoorden van deze keuze aan het einde van de wedstrijd noemde hij zijn speler nooit enig fysiek ongemak.

“We moeten kiezen”

“Ik denk dat iedereen weet dat we veel zeer goede spelers hebben, met een personeelsbestand van 35, herinnert hij zich. We moeten kiezen, in de groep en vervolgens in de wedstrijd, om na te denken over wat het beste is voor het team en voor elke speler.” “Soms zijn beslissingen positief of niet, maar daarom zijn we een coach en staan ​​we bij de bank om beslissingen te nemen. We kunnen het wel of niet leuk vinden.”

READ  Raphal Varane keert terug naar de controverse over de knie

Volgens L’Equipe bleef Messi maandag onder toezicht. Het zou op het gras moeten zijn, woensdag in Metz (21.00 uur), tijdens dag zeven van de Ligue 1. om de pagina om te slaan.