Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Paris Saint-Germain: Mbappé, het offensieve persbericht van UNFP

Kylian Mbappé is in Spanje bekritiseerd na zijn verlenging bij Paris Saint-Germain (23 jaar, 46 wedstrijden en 39 goals in alle competities dit seizoen) en hij kan rekenen op de Franse voetbalautoriteiten. na LFP (Bekijk de feed vanaf 15:20 uur.), de National Football Association verdeelde een zeer beledigende verklaring ter verdediging van de Franse spits en duwde het hoofd van de Spaanse competitie, Javier Tebas.

UNFP-persbericht:

Sinds Kylian Mbappé zijn beslissing aankondigde om zijn reis voort te zetten in Paris Saint-Germain in plaats van tegenover Real Madrid, heeft Spanje zichzelf onder druk gezet, wat kan worden geaccepteerd als de Iberiër niet moeilijk is! We kunnen de teleurstelling van de inwoners van Madrid en hun landgenoten horen en begrijpen, zelfs wetende, vooral in de voetbalwereld, dat je niet elke keer wint en dat het mogelijk is om “ja” te zeggen om “nee” te zeggen tegen Real Madrid. , zelfs voor de derde keer.

Maar tot op het punt van onbegrip net doen alsof, rechtvaardigt niet dat we de speler, zijn club en al het Franse voetbal op deze manier niet respecteren, tenzij we de vrijheid van de voetballer om een ​​contract te tekenen bij de club van zijn keuze in twijfel trekken? De arrogantie van uitspraken hier en daar is schokkend en het is niet nodig om hier te reageren op onze Spaanse vrienden dat ze geen lessen hebben om het Franse voetbal te leren op het gebied van financieel management, protectionisme en gelijkheid…

Nogmaals, de meest boze van allemaal is Javier Tebas die, als het op PSG aankomt, zeven keer vergeet zijn tong in zijn mond te halen voordat hij iets zegt. En zijn hatelijke beledigende uitspraken, zonder beperking of basis, brengen hem schande en schande, vooral met betrekking tot zijn positie. In het hart van de jaren 70 zong Janet “Porque te vas?”. Maar Kylian Mbappé gaat niet weg, noch beledigt hij de voorzitter van de Spaanse professionele voetbalcompetitie… Dus “Porky Tepas?” UNFP vraagt ​​zich af…

66.104 keer gelezen Geschreven door Youssef Toweitiah op 26 mei 2022 om 20:00 uur.


READ  The Reds begonnen hun jaar met een nederlaag op de draad (2-1) - andere sporten